Na het plaatsen van de tafeltennistafel - waar door de jeugd al veel gebruik van wordt gemaakt - is afgelopen weekend ook de zogenaamde korfbalboom geplaatst: een speelkorf voor de jeugd met vier gekleurde korven op verschillende hoogten.

Dankzij de financiële bijdrage van de Club van 50 kon de korfbalboom aangeschaft worden, maar er zijn meer mensen die een bijdrage hebben geleverd. Onze hoofdsponsor Delta Logistiek haalde de korfbalboom gratis op bij de leverancier en onze sponsor Gebr. Kalkman B.V. leende ons hun top-werknemer Carlos uit. Carlos plaatste afgelopen vrijdag (met assistentie van Dave en ondergetekende) de korfbalboom in een betonnen voet, vlak naast de Funkorf zodat deze nu ook als voetbalgoal gebruikt kunnen worden. Vanaf a.s. maandag kan de jeugd van KCC/Delta Logistiek ook echt gebruik maken van de korfbalboom.

Kijk hier of op de foto voor nog meer foto's van het plaatsen van de korfbalboom.

Weer een mooie bijdrage van de Club van 50. In het laatste kwartaal wordt de nieuwe avond georganiseerd van de Club van 50 en gaan we bepalen waar we de inkomsten dit jaar aan gaan uitgeven. 

Ook lid worden van de Club van 50? Dat kan voor € 50 per jaar. Kijk hier voor alle informatie of spreek me even aan in het clubhuis.

Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties