De naam aKCCie staat voor Activiteiten Commissie KCC en is de commissie die de organisatie van activiteiten naast het korfballen om verzorgt. We organiseren activiteiten voor jong en oud en hebben jaarlijks terugkerende activiteiten, maar verzinnen ook ieder jaar weer nieuwe. Zo hebben we een aantal keer per jaar een feest in het clubhuis, organiseren we ieder jaar het Sinterklaasfeest en sluiten we het korfbaljaar knallend af met een slotdag.

Door de jaren heen hebben we daarnaast bijvoorbeeld activiteiten georganiseerd als bingo, spelletjes avond, spokentocht, kerstdiner, vossenjacht, filmavond,  lasergame, crea voor volwassenen, pubquiz en ga zo maar door…
aKCCie
In de aKCCie zitten leden die op diverse manieren betrokken zijn bij de vereniging, zoals spelende senioren, maar ook ouders van (jeugd)leden. De leden van de commissie zie je hieronder. Mocht je interesse hebben om ook aan te sluiten, stuur dan gerust een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. enthousiaste nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

Activiteitencommissie aKCCie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Voorzitter Patricia Slingerland 
Lid Ingrid Nell 
Lid Merel Schneider 
Lid Wendy Swanborn 
Lid Philine Orvan 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen