In de kantine wordt de mogelijkheid geboden om te betalen met de KCC Clubpas.
Voor deze mogelijkheid is gekozen omdat het gemakkelijk snel, veilig en goedkoop is.
 
Gemakkelijk, omdat je alleen maar een pasje bij hoeft te hebben als je naar de club komt. De pas neemt niet veel plek in en is handzaam in het gebruik. Je hoeft alleen maar je pas af te geven als je wilt afrekenen. Geen gedoe meer met kleingeld.

Snel, want bij het afrekenen hoeft er geen wisselgeld uitgeteld en nageteld te worden.

Veilig, want het saldo op je betaalpas staat alleen geregistreerd in de clubpasadministratie. Ben je je pas kwijt? Dan ben je niet je geld kwijt!

Goedkoop, want het gebruik van de betaalpas zorgt ervoor dat je uiteindelijk minder betaalt voor een consumptie dan wanneer je contant betaalt.

Andere argumenten zijn bijvoorbeeld dat er aanzienlijk minder geld in de kassa aanwezig is, minder kans op rekenfouten en opmaken van de kas zal sneller gaan.

Daarnaast zal de clubpas ook gaan fungeren als toegangsbewijs voor de wedstrijden van de selectie.

Alle leden van KCC hebben het recht om gebruik maken van de clubpas. Daarom wordt de pas ongevraagd gratis aan de leden verstrekt. De clubpas biedt niet alleen betaalgemak voor de leden maar ook voor de vereniging. Het belangrijkste voordeel is dat leden met korting de consumpties afrekenen. Daarnaast kunnen de leden in de toekomst gaan profiteren van voordelen die aan de clubpas gekoppeld gaan worden.
 
Het is eenvoudig om de clubpas te gebruiken. Opwaarderen van de clubpas doe je zelf thuis met iDeal via een beveiligde internetpagina. Hoe je kan opwaarderen staat in de handleiding beschreven. Met het saldo op de clubpas kan je dan in de kantine je consumpties afrekenen door de clubpas af te geven en de waarde van je bestelling wordt van de clubpas saldo afgehaald. Daarna krijg je de clubpas weer terug.
 
Als het saldo van je clubpas niet voldoende blijkt te zijn, dan moet je met contant geld bijbetalen. Je kan tenslotte niet meer uitgeven dan het saldo op je clubpas.
 
Ben je je clubpas kwijtgeraakt, dan moet je zelf je clubpas blokkeren. Zolang de clubpas niet is geblokkeerd, kan iemand anders met het tegoed van je clubpas afrekenen. Als er met een geblokkeerde clubpas afgerekend wordt, dan wordt deze gelijk ingehouden en teruggegeven aan de rechtmatige houder. De clubpas kan je blokkeren door in te loggen in de clubpasadministratie.

De clubpas wordt eenmalig gratis aan de leden verstrekt en blijft eigendom van KCC. Voor ieder volgend exemplaar wordt € 15,00 in rekening gebracht.

Meer informatie, handleidingen en de overige spelregels zijn te vinden op de volgende pagina’s.

Heb je andere vragen, stel die dan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties