De KCC Clubpas kan je gebruiken om de consumpties in de kantine af te rekenen.

Daarvoor is het wel noodzakelijk dat er saldo op je clubpas staat. Daar moet je zelf voor zorgen.

Via de KCC-website kan je inloggen in je persoonlijke clubpas omgeving (de inlogcode en het wachtwoord worden naar het bij de ledenadministratie bekende emailadres verstuurd).

Opwaardeer mogelijkheden:

iDeal

Log in bij jouw online clubpas omgeving via deze link: https://www.mijnkniponline.nl/scripts/login.aspx?origin=0

Het is dan mogelijk met enkele muisklikken een opwaardering via iDeal te doen. Je storting staat direct op je clubpas en kan je meteen gebruiken om af te rekenen.

Contant

Je kunt ook contant opwaarderen bij de bar. Dan geef je contant geld en je clubpas aan de barmedewerker. Die zorgt er dan voor dat je clubpas direct wordt opgewaardeerd.

Pin

Je kunt ook met je pinpas opwaarderen bij de bar. Geef je clubpas aan de barmedewerker. Die maakt dan een pintransactie met het door jou gewenste opwaardeerbedrag. Je kan dan gelijk met het nieuwe saldo afrekenen.

Hoe

Elke keer dat je moet afrekenen in de kantine geef je jouw clubpas af. Dan wordt de betaling van je clubpastegoed afgeschreven. Daarna krijg je je clubpas weer terug.

Moet je afrekenen en is je clubpassaldo te laag? Dan moet je op dat moment contant bijbetalen. Zorg er daarom voor dat je clubpassaldo altijd voldoende is.

Wil je weten wat het saldo op je clubpas is? Of wat je in een week allemaal besteld en afgerekend hebt? Daarvoor kan je via deze link inloggen in je persoonlijke online clubpas omgeving.

Een volledige beschrijving voor het opwaarderen en blokkeren van de clubpas vind je bij de pagina handleidingen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties