De KCC Clubpas kan je gebruiken om de consumpties in de kantine af te rekenen.

Daarvoor is het wel noodzakelijk dat er saldo op je clubpas staat. Daar moet je zelf voor zorgen. Via de KCC-website kan je inloggen in de clubpasadministratie (de inlogcode en het wachtwoord worden naar de bij de ledenadministratie bekende emailadres verstuurd).

Het is dan mogelijk met enkele muisklikken een opwaardering via iDeal te doen. Je storting staat direct op je clubpas en kan je meteen gebruiken om af te rekenen. Je kunt ook opwaarderen aan de bar. Dan geef je contant geld en je clubpas aan de barmedewerker. Die zorgt er dan voor dat je clubpas wordt opgewaardeerd.

Elke keer dat je moet afrekenen in de kantine geef je je clubpas af. Dan wordt de betaling van je clubpastegoed afgeschreven. Daarna krijg je je clubpas weer terug. Moet je afrekenen en is je clubpassaldo te laag? Dan moet je op dat moment contant bijbetalen. Zorg er daarom voor dat je clubpassaldo altijd voldoende is.

Wil je weten wat het saldo op je clubpas is? Of wat je in een week allemaal besteld en afgerekend hebt? Daarvoor kan je via deze link inloggen in de clubpasadministratie.

Een volledige beschrijving voor het opwaarderen en blokkeren van de clubpas vind je bij de pagina handleidingen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties