Wil je lid worden van KCC/CK Kozijnen? Je kunt kiezen uit korfbal en jeu de boules.

Lid worden van KCC

Download het korfbal inschrijfformulier, het Kangoeroe Klup inschrijfformulier, het Pukkie klup inschrijfformulier of het jeu de boules inschrijfformulier en geef het af in het clubhuis of stuur het naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij kinderen kan het handig zijn als enkele personen binnen de vereniging, denk aan b.v. de trainers, weten of uw kind medische of psychische problemen heeft. Als Jeugd Technische Commissie vinden wij het belangrijk dat u of uw kind goed begeleid wordt wanneer er problemen ontstaan op het korfbalveld. U kunt deze gegevens delen met dit formulier. U bepaalt welke gegevens opgeslagen worden en met wie we deze mogen delen.

De voorwaarden voor het lidmaatschap en de regels voor het opzeggen van het lidmaatschap vind je hier. Informatie over de contributie staat hier.

Lees ook onze privacyverklaring goed door.

Uiteraard kan je eerst een keertje komen kijken op een trainingsavond. De trainingstijden vind je elders op deze site. Als je niet weet in welke groep je hoort, kun je altijd even mailen. Eerst even een wedstrijd komen bekijken is natuurlijk ook een goed idee. Op iedere zaterdag ben je van harte welkom op sportpark Schenkel.

Wil je meer informatie? Email dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur
Jeugdfonds SenCWil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen. Voor sport geeft het Jeugdfonds Sport & Cultuur een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken opde website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Woont u in Capelle aan den IJssel, dan vindt u deze informatie en een aanvraagformulier op de website van de gemeente.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties