Na een lange zoektocht is de JTC zeer verheugd te vermelden dat Pieter Korteweg, met ingang van het nieuwe seizoen, trainer zal zijn van KCC/CK Kozijnen A1. Met Korteweg haalt KCC/CK Kozijnen iemand in huis, met veel trainerservaring. Het afgelopen seizoen is hij begeleider geweest bij korfbalvereniging Korbatjo. Daarnaast heeft hij jaren de jeugd en de selectie van Vitesse (Ba) training gegeven. Hier komt hij oorspronkelijk ook vandaan. Tevens is hij werkzaam geweest voor het KNKV, waar hij de talenten van ZW <17 heeft begeleid.

Selectie neemt afscheid van trainers en speler

Afgelopen donderdag heeft de selectie het seizoen met elkaar afgesloten. Onder het genot van een hapje en een drankje werd teruggekeken op een gek seizoen, waarin corona overheerste. Daarnaast werd er afscheid genomen van enkele krachten, die zich afgelopen jaren hebben ingezet voor de selectie van KCC/CK Kozijnen.

Beste allemaal,

Op 12, 19 en 26 juni is er een minicompetitie georganiseerd voor de jeugd F tm A. Dit is nogal onverwacht uit de lucht komen vallen en zondag aan het einde van de middag was het programma pas definitief.

Het KNKV heeft gemeld dat alle wedstrijden in principe door de vereniging gefloten moeten worden en dus zijn we voor deze 3 zaterdagen DRINGEND op zoek naar scheidsrechters / fluiters gediplomeerd of niet die enthousiast één of meer (mag natuurlijk ook) wedstrijden willen fluiten.

Subcategorieën

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties