Banner download sponsorfolder

KCC is een relatief jonge vereniging met 450 korfballende leden. Uit een fusie van twee Capelse korfbalverenigingen, CKV de Kapellen en AKV de Bermen, is Korfbal Combinatie Capelle ontstaan. Het eerste en tweede seniorenteam van KCC spelen in de zaal in de Korfbal League en op het veld in de Ereklasse. De jeugdselectie teams spelen allemaal op het hoogste niveau in de hoofdklasse. KCC heeft zelfs jeugdspelers afgeleverd die in het Nederlands Korfbalteam gespeeld hebben. De exposure van de sponsoren is groot. Wij zenden de wedstrijden van ons eerste team uit via een livestream. Op jaarbasis hebben wij tussen de 50.000 en 60.000 views. Vanuit de Korfbal League is er ook een groot bereik. Wedstrijden worden live of in samenvatting uitgezonden via diverse kanalen onder andere via Korfbal.nl. De Korfbal League werkt ook samen met de NOS en Ziggo, die tijdens het seizoen ook wedstrijden live uitzenden of in samenvatting. Verder komt Rijnmond Sport regelmatig langs om verslag te doen van de wedstrijden.

De faciliteiten binnen onze nieuwe kantine zijn prima op orde. We hebben een geweldige accommodatie, met meerdere bespreekruimtes, twee fysioruimtes en een core stability ruimte. En door de sterke eigen jeugdopleiding is er voldoende potentieel van jonge spelers naar de toekomst toe. Kortom voldoende materiaal om te werken aan de ontwikkeling van de vereniging om de gestelde ambities naar de toekomst waar te maken!

Naast korfbal op topniveau hebben we een grote groep breedte korfballers, een actieve Jeu de Boules afdeling, een clubje fanatieke darters, een kaartclub en een hardloop groep. Als vereniging organiseren we regelmatig evenementen voor de jeugd en senioren en is het jaarlijkse jeugdkamp een doorslaand succes.

Om dit allemaal mogelijk te maken is de vereniging, naast inkomsten via contributie, afhankelijk van de baromzet, giften en sponsoring. Buiten alle fiscale voordelen die sponsoring met zich meebrengt is het van belang dat iedereen KCC steunt. De sponsorclub van KCC is een actieve club. Zij bezoeken regelmatig wedstrijden van de selectie en er worden diverse activiteiten georganiseerd. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan een sponsorborrel en een extern bedrijfsbezoek. Hierbij worden de sponsoren in de gelegenheid gesteld om te netwerken. Tijdens de sponsorbijeenkomsten bestaat de mogelijkheid om uw bedrijf te profileren, waardoor sponsoren elkaar beter leren kennen. Dit heeft in de laatste jaren al geleid tot verschillende successen. Alle sponsoren hebben naast hun logo een pagina op de site van KCC een link naar hun eigen website. Naast alle TV en internet uitzendingen zijn er verschillende publicaties in diverse gedrukte media en geschreven verslagen + foto’s via vele internet kanalen. Als sponsor van KCC heeft u naast alle bijeenkomsten en netwerkmogelijkheden veel exposure in de media en op internet. Om onderdeel van de Sponsorclub te zijn kunt u onze vereniging op diverse manieren sponsoren. Hieronder zijn enkele mogelijkheden opgenomen:

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor bent u de belangrijkste sponsor van de vereniging. Hier staat dan ook wat tegenover. Zo is de hoofdsponsor onder andere shirtsponsor van de selectie (KCC 1 en 2). Deze teams spelen door heel Nederland en uw bereik is dus zeer groot. Naast shirtsponsoring wordt u ook zichtbaar langs ons hoofdveld. Hier worden vier vlaggen geplaatst evenals vier borden. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om uw naam aan die van KCC te koppelen. In dat geval wordt de naam van uw bedrijf achter de naam van de vereniging geplaatst.

Bord sponsor
Als bord sponsor krijgt u voor een relatief kleine prijs een bord langs het hoofdveld van KCC. De contracten voor borden langs het veld worden voor minimaal drie jaar afgesloten. Naast een bord rondom ons veld krijgt u ook korting op eventuele andere sponsorpakketten.

Narrow casting
In de nieuwe kantine van KCC zijn enkele TV’s opgehangen. De TV’s in de kantine van KCC worden gebruikt om reclame uitingen en informatie te verspreiden aan de leden en bezoekers van KCC. De reclame uitingen die gepubliceerd worden middels narrow casting kunnen bewegend of statisch zijn. Sponsoren die reeds een reclame bord buiten hebben krijgen een introductiekorting voor narrow casting.

Balsponsor
Voor de wedstrijden in de zaal zijn er mogelijkheden om een bal te sponsoren. Dit kan bij S1, S2 en de A1.  De balsponsor zal gedurende de dag van de wedstrijd in het programmablad vermeld worden, staat op de TV’s voor Narrow casting en wordt door de speaker omgeroepen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de bal zelf aan te bieden aan de aanvoerder of coach.

Kleding/tassen sponsor
Ouders die het leuk vinden iets extra’s te doen kunnen inschietshirts, tassen en of trainingspakken sponsoren. Hier kan een sponsornaam opgedrukt worden. De bijdrage aan de vereniging is  minimaal en afhankelijk van het team.

In natura
De mogelijkheid bestaat ook om als in natura sponsor te fungeren. Hierbij wordt gedacht aan goederen en/of diensten die de kosten van de vereniging verlagen. Als tegen prestatie kan een van de bovengenoemde sponsoruitingen gebruikt worden.
Naast het afnemen van een pakket is het ook mogelijk om een pakket samen te stellen naar uw wensen. Indien u meerdere pakketten afneemt krijgt u per pakket extra korting. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met de sponsorcommissie van KCC.

Mocht een van deze sponsormogelijkheden u aanspreken neem dan contact op met een van de onderstaande leden van de sponsorcommissie! U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorcommissie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Lid Martijn de Lange 
Lid Laura Diepenhorst 
Lid Monique Schneider 
Lid Jeroen Bouwmeester 
Lid Cor van Os 
Lid Bianca Kalkman 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties