1. De clubpas wordt aan ieder lid van KCC & de club van 50 gratis ter beschikking gesteld.
  2. Ouders van een lid kunnen tegen vergoeding van € 5,00 per persoon (maakkosten + bijdrage verzendkosten) een eigen clubpas aanvragen. De toewijzing van deze aanvraag geschiedt na beoordeling door de clubpasadministratie.
  3. Bij vervanging wegens verlies of beschadiging wordt € 5,00 (maakkosten + bijdrage verzendkosten) in rekening gebracht.
  4. De clubpashouder moet zelf zorgen voor het saldo op de clubpas. Het opwaarderen kan met een iDeal-betaalopdracht via een beveiligde webpagina of d.m.v. contant of pin aan de bar.
  5. Bij verlies of vermissing moet de clubpashouder zelf zorgen voor het blokkeren van de clubpas. Het clubpassaldo is gegarandeerd vanaf het moment van blokkeren. Indien een geblokkeerde clubpas wordt aangeboden om een betaling mee te verrichten, zal de kantinemedewerker de clubpas innemen. Een ingenomen clubpas wordt alleen aan de rechtmatige pashouder teruggegeven.
  6. Het clubpassaldo wordt alleen geretourneerd bij beëindiging van het lidmaatschap. Er wordt nooit meer terugbetaald dan er aan stortingen is gedaan. Terugbetaling wordt alleen gedaan onder verrekening van eventuele openstaande contributieschuld en/of boetes.
  7. Bij beëindiging van het lidmaatschap moet(en) de verstrekte clubpas(sen) worden ingeleverd.

Vastgesteld door het bestuur van KCC
01 november  2011 (update 17 augustus 2021)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties