Wie zijn wij?
De barcommissie bestaat uit enkele enthousiaste leden (zie onderaan).
Uiteraard zijn we altijd op zoek naar versterking, want meer handen maken veel werk lichter en leuker.

Als Barcommissie zijn we verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar, maar we zijn niet altijd zelf aanwezig. Daarom hebben we ook een vast barteam met toppers die bijvoorbeeld ons ondersteunt bij de bardiensten van (onervaren) ouders van jeugdteams of bij de drukke momenten zoals bij de thuiswedstrijden van het eerste. Mocht je niet per sé als commissielid betrokken willen zijn, maar je vindt de bar ook geweldig dan kunnen we zeker jouw hulp gebruiken!

Wat heeft de barcommissie dit seizoen tot nu toe gedaan?
Dit seizoen zijn we weer enthousiast van start gegaan met de maaltijden en die vallen tot nu toe goed in de smaak bij de meeste mensen. Van een Nasi met Saté tot aan broodje Pulled Chicken, we toveren maaltijden uit alle windstreken van de wereld uit onze keuken. De biertjes die we naast het reguliere assortiment aanbieden, vallen ook goed in de smaak! Van een Rotterdamse Gele Kanarie tot aan Beierse Erdinger, het aanbod was gevarieerd genoeg. Mocht je nog een leuk biertje weten of je vindt er 1 echt heel erg lekker, laat het ons weten en dan kijken wij naar de mogelijkheden. Dit geldt eigenlijk voor het hele assortiment, dus een ander wijntje/frisje/snack/fruithapje op je wensenlijst: laat het ons weten!

Daarnaast zijn we hard bezig met de make over van de kantine. De kantine moet een gezellig clubhuis worden met warme kleuren, nieuwe bartafels en krukken en wat meer groen die de grote open ruimte doorbreekt. Uiteraard moeten dit nog steeds functioneel zijn zodat we ook de feestjes kunnen vieren in de kantine. De inspiratie voor deze make over is opgedaan bij Strandpaviljoen Paal10 in Ouddorp.

Barcommissie makeover

Barcommissie cupVoor de veiligheid en duurzaamheid hebben we sinds het begin van het zaalseizoen Polycups in gebruik. In het begin was het even wennen voor iedereen, maar het gewenste effect is er en blijkt het een goede investering voor de toekomst. Deze polycups met eigen logo zijn door de Club van 50 mede mogelijk gemaakt, nogmaals dank daarvoor!

De kassa’s hebben allebei een update gehad waardoor het veilig elektronisch betalen gewaarborgd blijft en we met een extra vaste pin nog sneller betalingen af kunnen handelen. Achter de schermen zijn we ook bezig met een vernieuwing van de mobiele pins, waardoor het gebruiksvriendelijker wordt en daarmee ook sneller. Uiteindelijk is de wens om cashless te worden en dan is het alleen maar fijn dat het elektronische betalingsverkeer op orde is. Mocht jij(of je kind) nog geen clubpas hebben, geef dit dan alsjeblieft aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de trainingsavonden zijn we nog altijd op zoek naar een beetje vastigheid tijdens de trainingsavonden. Laten we met elkaar ervoor zorgen dat het clubhuis zoveel mogelijk open kan zijn tijdens trainingsavonden en dat het ook een fijne ontmoetingsplek wordt voor ouders en spelers voor, tijdens en na de trainingen.

Voor alle vragen, opmerkingen of aanmeldingen als commissie lid of barteam lid, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Barcommissie
(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Administratie Demi van Oosten 
Inkoop Desiree van Klaveren 
Roosterzaken Amber Butter 
Algemeen Aad Buijs 
Algemeen Niels Vaane 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen