Kampgangers opgelet, ook dit jaar organiseren we bij KCC/CK Kozijnen weer het Pinksterkamp! Drie dagen vol sport, spel en plezier.

Net als voorgaande jaren gaan we ook dit jaar weer naar het vertrouwde Ferme De Jean in Heeze, wat ook wel bekend staat als het enorme kamphuis met een super tof speelveld!

20240301   KCC KampDe kampleiding heeft weer flink gebrainstormd om een leuk thema te verzinnen. Dit jaar is de keuze gevallen op het thema ‘’Middeleeuwen’’. Dus leg nu alvast je mooiste ridderpak, jonkvrouwjurk of narrenkostuum klaar en bereid je voor op een onvergetelijk kamp. Niets is te gek!!

Vanaf komende week is het inschrijfformulier online in te vullen/te downloaden. De online inschrijfformulier worden na het invullen digitaal ingediend en de formulieren die gedownload worden kunnen in het kistje op de bar ingeleverd worden.
Het inschrijfgeld voor dit jaar bedraagt € 80,-. Ga jij gezellig met je broer(tje) en/of zus(je) dan is er een kleine korting. Voor iedere opgave, na de eerste uit het gezin, bedraagt het inschrijfgeld € 60,-.

Je kan je tot 22 april 2024 opgeven voor het kamp. Middels een handtekening/akkoord op het inschrijfformulier gaan de kinderen en ouders akkoord met de kampregels.

Zoals ieder jaar is er op de zondag weer een BONTE AVOND!!
Op de bonte avond mag iedereen, die dat leuk vindt, een act opvoeren. Dus kan jij heel mooi zingen of ben jij enorm grappig? Ga dan nu alvast oefenen en zorg voor een spetterend optreden. Je kunt je hiervoor alvast opgeven via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Net als vorig jaar is er voor de F-kinderen weer de mogelijkheid om een dagje langs te komen. Dit kan op de zaterdag en zij zullen de hele dag mee ingedeeld worden bij de spellen. We sluiten de avond af met een gezellige BBQ waarna het programma voor de F-kinderen ten einde is. De kosten voor een dagje zijn € 10,- en opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je veel zin in het kamp maar heb je nog wat vragen of wil je eerst even kennis maken met de commissie die het kamp organiseert? Twijfel dan niet en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen je vragen per mail beantwoorden maar kunnen ook fysiek afspreken om nader kennis te maken.

Geef je snel op, want VOL is VOL!!!!!
Klik hier voor een lijst met deelnemers.

Wij hebben er zin in.

De kampcommissie

Aanmeldingsformulier KCC-korfbalkamp 2024

Tijdens dit evenement wordt foto- en videomateriaal gemaakt, ter promotie van deze en toekomstige activiteiten van KCC/CK Kozijnen via online en offline kanalen. U verklaart hierbij akkoord te gaan met het maken, gebruiken en publiceren van dit beeldmateriaal. Als u hiermee niet akkoord bent dan moet u dit duidelijk vooraf bij de organisatie aangeven. Wij houden hiermee rekening bij publicatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen