Voor de hele vereniging!
De opbrengst van de Club van 50 komt ten goede aan zaken waarvan de hele vereniging profiteert (dus breedte- en topsport) en die niet gedekt worden via de normale begroting. Denk dan bijvoorbeeld aan bijdragen aan speciaal materiaal voor de jeugd, het kamp, trainingskampen, aanleg/onderhoud terras en speeltuin, verfraaien van het clubhuis, een nieuwe geluidsinstallatie, trainingsjassen voor jeugdtrainers, clinics voor trainers/spelers, een bus naar belangrijke wedstrijden, enz. Met andere woorden, heel KCC/SO natural profiteert van de opbrengsten van de Club van 50.

Hoe werkt de Club van 50?
Eens per seizoen wordt er voor de leden van de Club van 50 een gezellige bijeenkomst in het clubhuis georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst bepalen de leden van de Club van 50 aan welke doelen het geld wordt besteed en wordt er een mooie prijs verloot onder de leden. Op de website van KCC/SO natural is de naam van alle Club van 50 leden opgenomen en in het clubhuis hangt een bord met daarop de namen van alle leden.

Wie kan er lid worden?
Bijna iedereen! Iedereen die KCC/SO natural een warm hart toedraagt, kan lid worden. Vrienden, vriendinnen, opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren, etc. Ook bedrijven kunnen lid worden, alleen teams en commissies kunnen geen lid worden van de Club van 50. Wat zijn de kosten? De kosten bedragen € 50 (of een veelvoud daarvan) per jaar. Je machtigt KCC/SO natural om deze bijdrage af te schrijven van je bank- of girorekening. Dit gebeurt op de eerste dag van het kwartaal dat volgt op je aanmeld-datum. Het lidmaatschap van de Club van 50 wordt aangegaan voor minimaal één jaar. Als dat jaar voorbij is, ontvang je een mailtje met de mededeling dat je lidmaatschap verlengd wordt, tenzij je reageert dat je je bijdrage wilt stopzetten. Daarom is het natuurlijk wel van belang dat we over je juiste gegevens beschikken.

Hoe kan je lid worden?
Heb je interesse om lid te worden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan het inschrijfformulier (inclusief machtiging) en huishoudelijk reglement toegestuurd. Lever het volledig ingevulde en ondertekende formulier in bij één van de bestuursleden van KCC/SO natural of bij Mark van der Waaij. Uiteraard mag je het getekende formulier ook inscannen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?
Wil je meer weten over de Club van 50, neem dan contact op met Mark van der Waaij, telefoon 010 – 202 4939 / 06 – 447 36140 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je je direct inschrijven? Dat kan natuurlijk ook, het inschrijfformulier vind je hier

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 20 oktober 2018 tegen Groen Geel 1 om 16:00 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties