Zaterdag 26 september 2020, wederom een lastige kluif voor de ploeg van Frtis Wip en Ed van der Steen. Koploper TOP/LITTA uit Sassenheim was te gast op sportpark Schenkel. KCC/CK Kozijnen wil dolgraag punten gaan pakken want het staat al achter op het Zeeuwse TOP en met punten de zaal in gaan is toch een stukje lekkerder. Ondanks de kwaliteiten van de Sassenheimers kon KCC/CK Kozijnen maar liefst 40 minuten lang mee, maar een beetje gas bij TOP/LITTA betekent een nederlaag voor de thuisploeg.

Kom je op ons feestje? Op woensdag 7 oktober a.s. organiseert KCC Herfstkorfbal 2020. Alle kinderen van 6 /m 11 jaar, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom om mee te doen.

Voor de voorbereiding van het zaalseizoen 2020-2021 zijn er reeds verschillende oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de geplande oefenwedstrijden. Wanneer de aanvangstijden bekend zijn worden deze aangevuld!

Zojuist is het definitieve wedstrijdprogramma voor de eerste helft van het veldseizoen 2020/2021 geplaatst.

Hieraan zijn gisteren en vandaag de scheidsrechters en het vervoer toegevoegd. Kan je een keer niet rijden op een datum dat je bent ingepland, ruil dan even met een andere ouder uit het team. Als je ons mailt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan passen wij het ook op de website (www.kcconline.nl) aan.

Als je als trainer of teamleider de verzameltijden aangepast wilt hebben kan je ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 3 oktober 2020 tegen DVO/Accountor 1 om 15:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties