Voor de voorbereiding van het veldseizoen 2020-2021 zijn er weer talrijke oefenwedstrijden gepland. Hieronder vind je een overzicht van de reeds geplande oefenwedstrijden. Wanneer de aanvangstijden bekend zijn, worden deze toegevoegd.

We zoeken voor deze oefenwedstrijden ook nog scheidsrechters. Wil jij fluiten? Laat het dan zo spoedig mogelijk weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Yes, we mogen weer! Na een wekenlange pauze wordt er weer gekorfbald bij KCC. Zouden we normaal gesproken juist richting einde van het seizoen gaan, dit jaar gaan we nog even lekker door nu het weer kan. 

Mocht je toe zijn aan nieuwe veldschoenen, dan is het goed om te weten dat onze sponsor Starshoe nog alle modellen en maten kunstgrasschoenen op voorraad heeft. Vanwege de Corona-maatregelen werkt Starshoe momenteel op afspraak. Met als voordeel dat je zeker weet dat je niet hoeft te wachten!

Tussen alle coronaberichten door is de JTC inmiddels al druk bezig met het komende seizoen. Daarbij zijn we verheugd te kunnen melden dat Gijs ‘t Hart komend seizoen bij de juniorenselectie van KCC zal aansluiten.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties