1. De clubpas wordt aan ieder lid van KCC & de club van 50 gratis ter beschikking gesteld.
  2. Ouders van een lid kunnen tegen vergoeding van € 10,00 per persoon een eigen clubpas aanvragen. De toewijzing van deze aanvraag geschiedt na beoordeling door de clubpasadministratie.
  3. Bij vervanging wegens verlies of beschadiging wordt € 15,00 in rekening gebracht.
  4. De clubpashouder moet zelf zorgen voor het saldo op de clubpas. Het opwaarderen kan met een iDeal-betaalopdracht via een beveiligde webpagina of door contant geld te storten aan de bar.
  5. Bij verlies of vermissing moet de clubpashouder zelf zorgen voor het blokkeren van de clubpas. Het clubpassaldo is gegarandeerd vanaf het moment van blokkeren. Indien een geblokkeerde clubpas wordt aangeboden om een betaling mee te verrichten, zal de kantinemedewerker de clubpas innemen. Een ingenomen clubpas wordt alleen aan de rechtmatige pashouder teruggegeven.
  6. Het clubpassaldo wordt alleen geretourneerd bij beëindiging van het lidmaatschap. Er wordt nooit meer terugbetaald dan er aan stortingen is gedaan. Terugbetaling wordt alleen gedaan onder verrekening van eventuele openstaande contributieschuld en/of boetes en onder aftrek van € 2,50 administratiekosten.
  7. Bij beëindiging van het lidmaatschap moet(en) de verstrekte clubpas(sen) worden ingeleverd.

Vastgesteld door het bestuur van KCC
01 november  2011

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 21 september 2019 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties