Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2017

Op 4 oktober 2017 organiseert KCC/SO natural voor de derde keer een Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/SO natural begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom.

Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06-29227590 of via het mailadres schoolkorfbal@kcconline.nl. We zien u graag op 4 oktober!

Datum: woensdag 4 oktober

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur

Plaats: KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Aanmeldingsformulier Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2017

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/SO natural nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 3 maart 2018 tegen LDODK/Rinsma Fashion 1 om 20:00 uur in sporthal Kortezwaag.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties