Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2018

schoolkorfbal2018Op woensdag 10 oktober 2018 organiseert KCC/SO natural voor de vierde keer een Schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom!

Doel van deze middag is om kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het toernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een springkussen en we gaan allerlei leuke (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

Om deze middag goed te laten verlopen, zal er vanuit KCC/SO natural begeleiding zijn voor alle kinderen. Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom.

Uw kind (individueel) aanmelden voor het Schoolkorfbaltoernooi kan via onderstaand online formulier. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het mailadres schoolkorfbal@kcconline.nl. Komt u ook op 10 oktober?

Datum: woensdag 10 oktober

Tijd: 14:00 tot 16:30 uur

Plaats: Korfbalvereniging KCC/SO natural, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Aanmeldingsformulier Schoolkorfbaltoernooi groep 3/4 2017

Teambegeleiding
De vrijwilligers van KCC/SO natural nemen de begeleiding van alle kinderen voor hun rekening. Opgeven als teambegeleider is dus zeker niet verplicht, maar u bent uiteraard van harte welkom.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 17 november 2018 tegen DeetosSnel 1 om 20:00 uur in sporthal DeetosSnel-hal.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties