schoolkorfbal header

 

Korfbal Kids logoKorfbal Kids! Korfbalactiviteiten (ook voor niet-leden)

Bij KCC worden regelmatig jeugdactiviteiten georganiseerd die ook voor niet-leden toegankelijk zijn. Deze activiteiten zijn meestal gratis. Zo hebben we in het voorjaar de Giga Kangoeroedag voor kids van 3 tot 7 jaar, in het najaar het Schoolkorfbal voor groep 3/4 en groep 5/6/7 van de basisschool en de Korfbal WinterFUN voor alle basisschoolkinderen in de Kerstvakantie. Vanaf 2019 organiseren we in juni en juli de Korfbal Kids ZomerFUN voor kids van 6 t/m 10 jaar. Een serie van 4 trainingen en een afsluitend toernooitje.

Daarnaast organiseren we voor alle leeftijden regelmatig kennismakingslessen en clinics. Vaak op zaterdagochtend, maar soms ook op woensdag. Met onze strippenkaart kun je gratis 5x meetrainen. Is je strippenkaart vol? Kies dan voor een Korfbal Kids Pas (10x meetrainen voor 10 euro) of voor een volwaardig jaarlidmaatschap.

 

korfbalkids pas binnenwerk

Nieuw! De Korfbal Kids Pas: 10x meetrainen voor 10 euro

De stap van de (gratis) activiteiten naar een volledig lidmaatschap is soms erg groot. Daarom hebben we de Korfbal Kids Pas in het leven geroepen. Met deze pas kunnen kinderen van 3 t/m 10 jaar tien keer meetrainen voor slechts 10 euro. De Korfbal Kids Pas is te koop in de kantine en maximaal 6 maanden geldig. Ideaal voor kinderen die nog niet toe zijn aan competitiewedstrijden, of eerst meerdere sporten willen uitproberen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 Vind jij korfbal leuk?

Heb je vragen over de Korfbal Kids activiteiten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je op de hoogte blijven van alle Korfbal Kids activiteiten? Schrijf je dan in voor de Korfbal Kids nieuwsbrief: 


Inschrijven nieuwsbrief


Agenda Open activiteiten (buitenveld)

DatumTijdActiviteit LeeftijdsgroepAanmelding
28-09-2019 10:15 KangoeroeKlup op zaterdag 3 t/m 7 jaar Zonder aanmelden
09-10-2019 14:00 Schoolkorfbal Toernooi 6 t/m 8 jaar Hier aanmelden
12-10-2019 10:15 KangoeroeKlup op zaterdag 6 t/m 8 jaar Zonder aanmelden
04-01-2020 13:30 Korfbal WinterFUN 4 t/m 12 jaar Volgt

 

 

 

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties