Op dit moment wordt binnen de vereniging de gehele organisatie van de Technische Commissie tegen het licht gehouden. Doel is om te komen tot een nieuwe organisatiestructuur waardoor alle belangen op technisch gebied binnen onze vereniging goed gediend kunnen worden en afstemming binnen alle geledingen geborgd kan worden.

Dat houdt in dat de JTC tijdelijk wordt ingericht in afwachting van de nieuwe organisatie.

De JTC zal tijdelijk als volgt worden georganiseerd:

Voorzitter Theo van Os Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator A  Eric de Waard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator B Theo van Os Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator C/D Corine Postma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator E/F/Ministars Jopie Schippers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretariaat JTC Els den Hollander Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Zodra er duidelijkheid is over de nieuwe organisatie van de Technische Commissie zal dit uiteraard aan iedereen worden gecommuniceerd.

Namens de JTC,

Theo van Os

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen