Morgen wordt om 20:00 uur de eerste kruisfinale gespeeld tegen Dalto/BNApp.nl in Sporthal Schenkel. Met 800 mensen in de hal gaan we er voor het vierde jaar op rij weer een geweldig feest van maken. Er is al een uitgebreide vooruitblik geschreven die je hier kunt lezen. Hieronder vind je enige algemene informatie over zaterdag.

Kaartjes. We krijgen ook vandaag (en morgen ook nog waarschijnlijk) af en toe kaartjes terug. Wil jij dus alsnog de wedstrijd bijwonen? Mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je al eerder een kaartje besteld? Dan liggen die morgen bij de kassa voor je klaar. 

Aanvang/Zaal open. De wedstrijd start zaterdag om 20:00 uur, de zaal gaat open om 19:00 uur.

Keuken/muntjes. Er is een gewijzigd keukenaanbod en betalen kan alleen met muntjes. meer informatie over het aanbod en de prijzen vind je hier.

Huisregels. In de zaal gelden zaterdag de volgende huisregels:

  • Supporters dienen altijd de aanwijzingen van de stewards op te volgen.
  • Eten, drank en vuurwerk zijn niet toegestaan in de sporthal.
  • Confetti shooters/streamers zijn toegestaan maar mogen alleen vóór en na de wedstrijd afgeschoten worden en absoluut niet richting het plafond.
    Als iemand zich hier niet aan houdt, kan (kunnen) de betreffende persoon (personen) uit de hal verwijderd worden.
  • Het is uitsluitend toegestaan om spandoeken op te hangen die geïmpregneerd zijn. Dit dient te blijken uit een certificaat dat aan de stewards van KCC/SO natural getoond moet worden.

Vrijwilligers. Circa 75 KCC-vrijwilligers zorgen er morgen voor dat alles in goede banen loopt. Nu alvast onze complimenten voor jullie inzet!

Livestream. kan je toch niet bij dit spektakel aanwezig zijn? Dan kan je de wedstrijd altijd nog volgen via onze livestream. Kijk daarvoor op www.kcconline.nl/live.

2e kruisfinale zaterdag 18 maart. De mensen die afgelopen week een bus- en/of toegangskaartje hebben besteld voor de uitwedstrijd op zaterdag 18 maart, kunnen die ongeveer een half uur na de wedstrijd morgen bij ondergetekenden ophalen en betalen. Dit kan ook nog op dinsdag 14 maart of donderdag 16 maart van 18:30 - 19:30 uur. Een indeling van de bussen vind je hier. We verzamelen zaterdag 17:00 uur (of een kwartier eerder om de selectie uit te zwaaien) en de bussen vertrekken stipt om 17:30 uur.

We wensen iedereen een prettige wedstrijd!

Mark van der Waaij en Sander Souren
KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties