Zaterdag 22 juni gaan we seizoen 2023-2024 afsluiten. Dat doen we met activiteiten voor iedereen.

Slotdag Pukkies, KangoeroeKlup en F-jes
Zaterdag 22 juni gaan we op reis met de Pukkies, KangoeroeKlup en F-jes.
We beginnen om 9:30 uur en eindigen na ons bezoek aan diverse landen om 11:00 uur. Hierna eten we nog een lekkere pannenkoek met elkaar. Wil je daarna nog blijven hangen en kijken naar de andere kinderen, dit is uiteraard geen probleem!
Opgeven kan via dit formulier en vergeet daarop niet aan te geven of je vader en/of moeder ook kan helpen bij deze dag. Alle hulp is meer dan welkom!

Slotdag E, D en C
Zaterdag 22 juni sluiten ook de E, D en C het seizoen af.
We starten met de E, D en C om 11:30 uur en eindigen om 14:00 uur. Tijdens dit tijdsblok gaan we als diverse landen de strijd aan tegen elkaar. Na al die inspanning hebben ook deze kinderen een heerlijke pannenkoek verdiend. Tijdens het eten van de pannenkoek kun je kijken naar de ouderen die dan de onderlinge strijd met elkaar aan gaan.
Opgeven kan via dit formulier en vergeet daarop niet aan te geven of je vader en/of moeder ook kan helpen bij deze dag. Alle hulp is meer dan welkom!

Slotdag B t/m Senioren
Als laatste zullen de B t/m de senioren de dag afsluiten op zaterdag 22 juni. De starttijd voor deze groep is 14:30 uur en het duurt tot 17:00 uur.
Geef je als groep (6-8 personen) op via dit formulier en kom erachter tegen welke landen jullie de strijd aan moeten gaan. Dresscode: kom verkleed als het land dat je toegewezen krijgt.

Culinaire afsluiting seizoen voor iedereen
Na de activiteiten in de ochtend en middag is iedereen 's avonds welkom om vanaf 18:00 uur gezamenlijk met lekker eten het seizoen af te sluiten. Ook ouders van onze jeugd zijn welkom! Het eten zal in buffetvorm zijn met gerechten uit verschillende landen (voor-, hoofd-, en nagerecht). Kinderen kunnen kiezen voor een kindermenu. Geef je hier op voor het eten.

Slotfeest
Na het eten is het tijd voor feest. Voor het feest is opgeven niet nodig. We gaan daar met z'n allen een gezellige avond van maken. Er is geen dresscode, maar het thema is ook hier landen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen