Op zaterdag 21 mei vond de officiële opening van het Kangoeroeveld en de start van de Pukkie Klup plaats. Met dank aan de Club van 50 is er een mooi hekwerk geplaatst rondom het grasveld naast de kunstgras velden. Hierdoor hebben de kangoeroes en pukkies een eigen sportveld op het KCC-complex.

Opening Kangoeroeveld en Pukkie Klup

Om 10 uur werd het Kangoeroeveld en de Pukkie Klup geopend door onze voorzitter Anton van der Heiden. Hierna kon het feest, wat compleet was met ballonnen, vlaggetjes en een echte kangoeroe, beginnen! Alle kinderen, ouders en zelfs opa's en oma's lieten hun enthousiasme en fanatisme zien tijdens de verschillende estafette spelletjes. Er werd geschoten op de korven, met de skippybal een parcours afgelegd, pittenzakjes in de manden gegooid en uitgerust in een echt ballenbad. De kinderen en ouders genoten zichtbaar van het grote feest! Aan het einde van de feestelijke opening was er voor ieder kind een bellenblaas en een lekker ijsje. De rest van de dag konden de kinderen genieten van het springkussen.

Wil je ook een keer kennis komen maken met de kangoeroe/pukkie klup en ben je tussen de 1.5 en 6 jaar oud? Je bent van harte welkom op zaterdag van 10.00 tot 11.00 op het sportveld van KCC/CK Kozijnen. Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jopie Schippers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor nog veel meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties