De voorjaarsvakantie is aangebroken en daarom werden er minder wedstrijden gespeeld. Wegens dit en het feit dat er ook een aantal doordeweekse wedstrijden werden gespeeld, was er gisteren geen voorbeschouwing, maar vandaag wel een extra lange nabeschouwing, waarin we terugblikken op alle gespeelde wedstrijden in deze week.

KCC/SO natural 5 - PKC/SWK Groep 6: Uitslag 13-12
Op maandag speelden KCC/SO natural 5 en PKC/SWKGroep 6 voor de tweede keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting in Capelle aan den IJssel werd wegens omstandigheden gestaakt en het KNKV besloot de wedstrijd volledig over te laten spelen. In Papendrecht was het al een 'close finish' voor het vijfde, toen het met 16-17 won van PKC. Afgelopen maandag had KCC/SO natural ook de handen vol aan de ploeg uit Papendrecht, maar de Capellenaren wonnen uiteindelijk met 13-12, waardoor de tweede plaats binnen is.

KCC/SO natural 7 - Albatros 10 - Uitslag: 12-16
Het zevende wist niet te verrassen tegen het sterke Albatros 10. De ongeslagen ploeg uit Zwijndrecht was met 12-16 te sterk voor de Capellenaren, en heeft zich zo verzekerd van het kampioenschap (gefeliciteerd). KCC/SO natural 7 lijkt het seizoen als derde af te sluiten. Over twee weken speelt het zevende de return tegen Albatros.

KCC/SO natural 8 - IJsselvogels 5 - Uitslag: 6-15
KCC/SO natural 8 heeft vandaag verzuimd om te winnen tegen IJsselvogels 5. De ploeg uit Moordrecht was met 6-15 een maatje te groot voor het achtste, terwijl het verschil in Moordrecht een maand geleden klein was (13-12). Door de nederlaag staat KCC/SO natural 8 nu laatste. Aan hen de taak om in de laatste wedstrijd tegen PKC/SWKGroep 10 van die laatste plaats af te komen.

KCC/SO natural 9 - VIOS 3 - Uitslag 18-10
KCC/SO natural 9 boekte afgelopen zaterdag een keurige zege op VIOS 3. De ploeg van Janet de Gelder was met 18-10 te sterk voor de ploeg uit Willemstad en is zo goed ls zeker van de tweede plaats. Om de competitie goed af te sluiten, moet het negende nog zien te winnen van WION 6 en Nieuwerkerk 10.

KCC/SO natural 10 - OZC 4 - Uitslag: 13-12
Nummer 3 KCC/SO natural heeft een prima overwinning geboekt op nummer 4 OZC 4. De zwart-witten waren met 13-12 te sterk voor de ploeg uit Rotterdam, waardoor de derde plaats behouden blijft. En dat is een zeer goed resultaat, zeker omdat het in de rust nog 3-10 stond. De inbreng van Maarten Buijs deed echter wonderen. KCC/SO natural 10 heeft nog drie wedstrijden te gaan: Triade 5, OZC 4 en Albatros 9 zijn de tegenstanders in de komende paar weken. 

KCC/SO natural A2 - DVS '69 A1 - Uitslag: 27-11
Na twee nederlagen op rij wist KCC/SO natural A1 eindelijk weer een positief resultaat te boeken. De ploeg van Alexander van Dieren en Jelmer Wassink was afgelopen donderdag met liefst 27-11 te sterk voor het al gedegradeerde DVS '69 A1. Hierdoor klimt de A2 naar de vijfde plaats, en heeft het nog kansen op meer, met een dubbele ontmoeting met Tjoba A1 in het vooruitzicht.

Nieuwerkerk A4 - KCC/SO natural A4 - Uitslag: 13-15
KCC/SO natural A4 won afgelopen zaterdag met 13-15 van Nieuwerkerk A4 en is daardoor KAMPIOEN in de A-junioren 5e klasse! Een uitstekende prestatie van de A4, die tot nu toe slechts een keer gelijk speelde en een keer verloor. Kunnen de Capelse junioren de competitie goed afsluiten tegen IJsselvogels?

KCC/SO natural B3 - Oranje Wit B3 - Uitslag: 7-6 en KCC/SO natural B3 - Nexus B1
De B3 won afgelopen woensdag met 7-6 van Oranje Wit B3, maar verspeelde afgelopen zaterdag verrassend een punt tegen Nexus B1 (8-8). Het maakt nog wel kansen op het kampioenschap, maar dan mag het zich in de resterende drie wedstrijden weinig fouten meer permitteren.

KCC/SO natural C3 - Sperwers C1 - Uitslag: 7-4
KCC/SO natural C3 boekte afgelopen zaterdag een keurige overwinning op Sperwers C1. Daarmee doet de C3 het met 10 punten uit 11 wedstrijden het zeker niet onverdienstelijk. Volgende week sluit de C3 de competitie af tegen Nieuwerkerk C3

KCC/SO natural D2 - KOAG D1 - Uitslag: 4-7
KCC/SO natural D2 wist niet te winnen van KOAG D1. De ploeg van Rowald de Wolf en Monirah Schep verloor met 4-7, waardoor de D2 nog altijd laatste staat in de D-pupillen 1e klasse.

KCC/SO natural D3 - Conventus D1 - Uitslag: 8-1
De D3 van Martin van Dieren deed gisteren goede zaken door met 8-1 te winnen van Conventus D1. Hierdoor sluit de D3 de competitie in ieder geval als vierde af. Over twee weken wacht nog een ontmoeting met Korbis D2.

KCC/SO natural E1 - Twist E1 - Uitslag 6-7
De E1 maakte zaterdag een misstap in de E-pupillen 1e klasse. Twist E1, de nummer 4, won verrassend met 6-7 van de Capellenaren. Hierdoor lijkt het kampioenschap uit zicht voor de E1.

KCC/SO natural E2 - Korbis E4 - Uitslag 2-9
KCC/SO natural E2 verloor afgelopen zaterdag verrassend met 2-9 van Korbis E4. Hierdoor blijft de E2 van Maaike Dorsman en Santha v.d. Marel op de vijfde plaats staan.  

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties