Zaterdag 8 oktober speelde de F1 haar kampioenswedstrijd tegen Korbis F1. Om 9 uur precies startte de wedstrijd onder leiding van oud-Korbis speelster Adrienne van Ofwegen. Voor beide ploegen was het een spannende wedstijd. Bij een gelijkspel of winst voor KCC/SO natural F1 zouden zij kampioen van de tweede klasse C zijn, terwijl bij winst door Korbis beide ploegen kampioen werden.

IMG-20161009-WA0005De spelers van de F1 lieten duidelijk merken dat zij graag kampioen wilden worden. Ze waren fel, fanatiek en gingen vol enthousiasme voor elke bal. Dit resulteerde in een hoop onderscheppingen, waardoor KCC F1 in de eerste helft veel balbezit had. Leuk om te zien waren de mooie combinaties, waarbij bijna alle spelers van KCC/SO natural de bal hadden gehad voordat er een doelpoging werd genomen. KCC/SO natural speelde de eerste helft erg goed waardoor ze met een mooie voorsprong de rust ingingen.

Korbis begon goed aan de tweede helft en kreeg veel kansen dicht bij de korf. Gelukkig kon KCC/SO natural veel van deze ballen afvangen en een aantal aanvallen opzetten. Het leek nog even spannend te worden toen Korbis twee keer scoorde in de tweede helft. KCC/SO natural F1 was echter zeer goed in staat om een paar slimme ballen te spelen, waardoor KCC/SO natural een paar mooie goals kon maken. Dankzij hard werken en goed samenspel won de F1 haar kampioenswedstrijd met 5-2.

Na afloop van de wedstrijd werd in de kantine taart gegeten en champagne gedronken om deze knappe prestatie te vieren. Fara, Aylin, Samin, Jarle en Jonathan: van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Trainsters Kirsten en Marit: top gedaan!