Sporting trigon G1 - KCC/Hijbeko G1

De opstelling: marcel,ronald,martina,paulien
                          Patrick,ernstjan,jackeline,ingrid

We moesten om 9.15 verzamelen bijna iedereen was op tijd ja ja zelfs patrick was op tijd
Alleen chyntia ontbrak nog, ondaks dat zijn we om kwart voor 10 weggereden want je moesten in leiden dat is naast te deur, eenmaal aangekomen was het wachten op de rest al gauw kregen we een telefoontje dat cees de weg kwijt was patrick volgde hem, maar dat is goed gekomen. Om iets over 11 uur begon de wedstrijd de eerste wedstrijd zonder angela die is gestopt. We kwamen snel op 1-0 acherstand dat is pech hebben maar al gauw kwamen we terug op 1-1, het was een leuke wedstrijd om te zien het ging er goed aan toe, de eerste helft was veel balverlies maar dat is goed gekomen in de tweede helft, ruim 5 minuten voor tijd ging marcel eruit en niet zomaar hij kreeg een dreun van zijn tegenstander die kan al niet goed tegen zijn verlies hij liep al lekker te mopperen de wedstrijd het ging niet zoals hij wilde, maar goed al met al hebben we met 6-2 gewonnen.