Afgelopen zaterdag, met dat mooie weer, moesten we naar 's Gravendeel afreizen. Onze tegenstander was ADO 2, die tot nog toe ook nog geen punten gepakt had. Dus er waren mogelijkheden. Deze week hadden we de nadruk op de verdediging gelegd en dat zou deze wedstrijd wel goed uitpakken. Ook deze zaterdag moesten wij weer mensen afstaan aan het derde, omdat die nog steeds niet compleet zijn omdat er nog geen mensen afgevallen zijn uit de selectie.

De eerste helft had twee gezichten. Verdedigend zat het wel goed. Bij een stand van 4-1 wisten we het goed dicht te houden. Dit verdedigingsvak wist het 25 minuten lang dicht te houden, alleen onze aanval wist niet tot scoren te komen en dus ook die van ADO niet.

De tweede helft was van heel andere aard. Aanvallen gezien. We scoorden al gauw de 4-2 en langzaam aan kwamen we terug in de wedstrijd. Bij een 5-5 stand zag je bij ADO de moed in de schoenen zakken en wisten we door te drukken naar een 5-7 voorsprong. Alleen toen kwamen er heren van hun eerste die erg goed op schot waren en kantelde de wedstrijd weer in hun voordeel en verloren we weer nipt met 9-8. De tweede helft was goed. We hebben het echt in de eerste helft laten liggen door niet te scoren.

Volgende week weer een nieuwe kans. We blijven er in geloven dat het goed gaat komen.

Menno Kasbergen bedankt voor het reserve staan.

Statistiek: Gerbert 4x, Wouter en Sofie 2x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties