Afgelopen zaterdag 28 september 2013 speelden wij onze derde wedstrijd .Dit keer mochten wij naar Maassluis om te spelen tgeen Maassluis A2.  Het had nogal wat voeten in de aarde eerder deze week om genoeg heren bij elkaar te krijgen, maar met behulp van Leroy de Waard die 2 heren en een dame naar Maassuis heeft gebracht is het toch gelukt om compleet te starten. Leroy, heel erg bedankt voor de  moeite!!

Maassluis A2 staat onderaan, maar toch maar gewaarschuwd dat we ze niet moesten onderschatten. Want dat is vaak de grootste vijand. Nadat alle putjes van de palen leeg geschept waren en de palen vast stonden konden we beginnen. Het zonnetje scheen al lekker en naarmate de wedstrijd vorderde, werd het ook steeds warmer. De beginfase was een rommeltje. Toch niet helemaal geconcentreerd en met veel pass fouten wist Maassluis zelfs tot 2-2 bij te blijven, maar toen ging KCC/Delta Logistiek echt korfballen. Sjaan was inmiddels ook gearriveerd, die had gewonnen met het 4e. Dus die was er ook op gebrand om ook deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. De verdediging ging steeds  meer druk geven en zodoende kreeg de aanval heel veel aanvoer.  Die wisten er wel raad mee want de ene na de andere kans werd gecreeerd en met mooie doelpunten(zowel doorlopers als afstandschoten) werd de voorsprong uitgebreid. Dit resluteerde in een ruststand van 3-10.

In de rust besproken dat we vandaag meer accent op de verdediging zouden leggen. Dit was een mooie tegenstander om daar extra op te oefenen. Veel druk en ja dan geef je ook wel eens een kansje weg, Dat is niet erg met zo'n stand. Gelukkig bleven wij ook wel doorscoren en uiteindelijk 5 minuten voor tijd haalden we onze doelstelling met 20 doelpunten. uiteindelijk was het de jarige Mieke die de 21e erin knalde en konden we weer met 2 winspunten naar huis. De uitslag was 6-21. Complimenten aan de ploeg om de tweede helft door te blijven knallen en om er  zodoende een mooie uitslag van te maken. Volgende week naar Bodegraven tegen Vriendenschaar A2.

Leroy, nogmaal bedankt voor het brengen van de spelers. Invallers Timo en Ruben bedankt voor het meespelen.

Statistiek: Menno v B 6x, Mieke 4x, Thom, Lise, Menno K en Jotika 2x, Timo, Ruben en Jamie 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties