Afgelopen zaterdag ging KCC/Delta Logistiek A1 op bezoek bij k.v. Hoogkerk in Hoogkerk bij Groningen. 250 kilometer van Capelle a/d IJssel liet de zwart-witte brigade er geen gras over groeien en wisten zij de onwaarschijnlijk hoge uitslag van 17-36 op het bord te toveren. Een verslag kan ik niet verzorgen omdat ik er niet bij was deze keer. Maar desondanks mag het wel even vermeld worden. Zo’n uitslag komt niet elke dag voor.

Ik heb begrepen dat de dames een even groot aandeel in de score hadden als de heren. En dat is belangrijk in deze fase van de competitie. De spelers lijken goed in hun vel te zitten, hebben veel vertrouwen en gaan als team steeds beter functioneren. In deze vorm doet KCC/Delta Logistiek A1 mee voor een plaats in de kruisfinale. En dat is nog steeds het doel waar naar wij streven.

A.s. zaterdag komt DVO uit Bennekom op bezoek voor de strijd om de 2e plaats die recht geeft op de kruisfinale. Beide ploegen staan nu op de 2e plaats met een gelijk aantal punten. KCC/Delta Logistiek moet dus winnen om kans te behouden. Daarom roep ik alle supporters op om zaterdag de A1 te komen steunen. De wedstrijd begint om 17.00 uur in de Schenkelhal. Na afloop van deze wedstrijd kunt u snel een hapje eten in de kantine om daarna om 20.15 uur KCC/Delta Logistiek 1 te ondersteunen in hun strijd om de 2e plaats tegen het Scheveningse KVS. Ook hier gaat het om een kruisfinaleplaats.

Twee topwedstrijden in onze thuishal die u niet mag missen. Dus tot zaterdag allemaal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties