De scheidsrechterscommissie organiseert op 6 oktober 2023 een interactieve spelregelavond voor scheidsrechters, coaches, trainers, speler, juryleden, ouders en andere geïnteresseerden.

Het seizoen is gestart en de kop is er af met wat een zeer warm speelweekend was. Verhitte gezichten van de soms verhitte strijd in het veld tussen de spelers, de scheidsrechters die toch ook maar elke week een hele wedstrijd in actie mogen/moeten komen en het hele veld moeten belopen, maar ook verhitte gezichten langs de lijn van de supporters.

Om alle spelregels weer even duidelijk op het netvlies te krijgen heeft de scheidsrechterscommissie we een interractieve spelregelavond georganiseerd. Hoe duidelijker de regels hoe fijner het spelen en fluiten is. Ook voor diegene die langs de lijn staan en het natuurlijk altijd beter weten (uhm).

20230912   Spelregelavond KCC

Deze avond wordt verzorgd door Stefan Rijkaart van Cappellen, KNKV-scheidsrechter op topniveau en geen onbekende van KCC/CK Kozijnen. Stefan floot afgelopen seizoen met co-scheidsrechter Hans Klijn de A-finale in AHOY en wij zijn heel blij dat hij bij KCC/CK Kozijnen deze avond wil verzorgen.

Hierbij nodigen wij alle scheidsrechters, trainers, coaches, spelers, juryleden, ouders en andere geïnteresseerden uit voor deze interactieve spelregelavond op vrijdagavond 6 oktober 2023.

Locatie:    Kantine KCC/CK Kozijnen
Inloop:
Start:
Einde: 
19:30 uur
uiterlijk 20:00 uur
circa 22:00 uur

Naast een stukje algemene regels willen wij graag van te voren een aantal thema's en of specifieke spelregels van jullie ontvangen waar dieper op ingegaan kan worden. Verzoek is dan ook om bij je aanmelding het thema of de specifieke spelregels ook even door te geven zodat Stefan de verzoeken kan groeperen en zich daar ook van te voren nog in verdiepen om het voor iedereen zo duidelijk mogelijk te maken.

We gaan deze avond zeker niet alleen maar luisteren, maar er wordt ook interactie van jullie verwacht, discussie mag, welles/nietes doen we niet aan.

Vriendelijk verzoek je voor deze avond vóór maandag 25 september uiterlijk woensdag 4 oktober aan te melden via onderstaand formulier.
(Mocht je je al persoonlijk bij Saskia aangemeld hebben, dan is opnieuw aanmelden niet nodig.)

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij en Jan van de Berg
Coördinatie Arbitrage
T: 06-41386387
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

[Form spelregelavondoktober2023 not found!]

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties