Het KNKV publiceerde recentelijk het artikel De Week van de Scheidsrechter. Daarin roepen zij onder meer op de scheidsrechters in het zonnetje te zetten tijdens de Week van de scheidsrechter van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober.

Bij KCC/CK Kozijnen waren wij hier al voorbereid en meestal denken we in de zomer al na over een cadeautje want het is elk jaar weer een uitdaging om een leuk cadeautje te vinden en te kopen voor deze Week van de scheidsrechter die wij ook wel Week van de arbitrage noemen want beoordelaars en waarnemers zijn bij en voor ons ook belangrijke officials.

Gelukkig kreeg ik een mooie tip van één van onze eigen leden en de aankoop werd tijdig gedaan en snel geleverd. Nog een kleine toevoeging duurde iets langer maar kon ook gelukkig nog op tijd gerealiseerd worden.
Een bedankje maken en vervolgens alles bij elkaar voegen kost een middagje maar dan heb je ook wat. Ik denk dat we er als KCC/CK Kozijnen weer in geslaagd zijn om iets leuks voor de scheidsrechters/beoordelaars te organiseren.

Wat is het? Dat blijft nog even een verrassing. Wie krijgen het cadeautje?
In ieder geval iedereen die ‘vast’ fluit, waarneemt of beoordeelt voor KCC/CK Kozijnen. Intern of extern maakt ons niet uit. Ook iedereen die tot nu toe in actie is geweest afgelopen weken als scheidsrechter, waarnemer of beoordelaar of de komende twee weekenden zaterdag 1 tm zondag 9 oktober bij ons komt/ gaat fluiten of beoordelen.

Krijg jij via mij of van je aanvoerder of teamleider een berichtje één dezer dagen dan staat er voor jou ook een cadeautje klaar. Als dank voor het fluiten, maar zeker ook als aanmoediging om te blijven fluiten. Wil je graag vaker fluiten dan de keer dat je nu in actie bent gekomen laat het mij vooral even weten want scheidsrechters hebben we nooit teveel.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties