Als (relatief jonge) club in opbouw zijn we trots om te mogen melden dat KCC/CK Kozijnen voor het eerst in de clubgeschiedenis een international levert aan het TeamNL van Jan Niebeek. Van Sydney werd eerder al bekend dat hij zijn opwachting zou maken bij Talent TeamNL en is daarmee een talent in de reeks heren van onze selectie die een verleden hebben in de jeugdteams van het TeamNL programma (10/11).

20220915   Bo OppeWij zijn ongelooflijk trots op de ontwikkeling van de selectie en in het bijzonder op de ontwikkeling van Bo. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven is in onze ogen niet meer dan terecht. ‘Hard work beats talent’ wordt wel eens gezegd. Dit is zeker van toepassing op deze jonge speler. De werklust, toewijding en discipline waarmee hij zijn sport benadert is uitzonderlijk. Week in week uit tot het gaatje gaan op het complex van KCC/CK Kozijnen en in de zomer de spieren extra laten kraken om er het maximale uit te halen fysiek en korfballend. Zelf is de kersverse international zelden tevreden over de snelheid van zijn vooruitgang. Maar met deze passie en een beetje geduld staan Bo en onze selectie nog mooie dingen te wachten. Nu en in de toekomst.

Uiteraard kan u de selectie en Bo in actie zien op sportpark Schenkel in de weekenden, beginnend vandaag. Aansluitend zal de opening van het seizoen gevierd worden met lekkere biertjes en een feestje. Het belooft een mooi seizoen te worden.

Maar voor nu: gefeliciteerd Bo!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties