De technische commissie is verheugd en trots om te mogen mededelen dat de samenwerking met trainersduo Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst na dit seizoen zal worden voortgezet. KCC/CK Kozijnen bouwt aan de toekomst en is bijzonder tevreden hoe beide coaches hun rol daarin vervullen.

20210219_-_Robin_en_Wilrik.jpg“Het is een jonge en uiterst talentvolle selectie. We streven naar een goede balans in ontwikkeling en prestatie. Momenteel laten we regelmatig zien bij de top van Nederland te horen, maar dit wordt nog niet altijd omgezet in het gewenste resultaat. We tikken een steeds hoger spelniveau aan, maar wisselen dit nog teveel af met iets mindere fases. Dit is passend bij de ontwikkeling van een jonge groep en het doel is om hierin steeds stabieler te worden. Dit jaar zetten we al flinke stappen en dat gaan we komend seizoen weer doen. De wisselwerking met de spelersgroep en overige staf ervaren wij als uiterst plezierig, dus we hebben er veel zin in om deze enthousiaste groep ook volgend seizoen te mogen begeleiden.’’ Aldus Wilrik en Robin.

KCC/CK Kozijnen bouwt aan de toekomst door in te zetten op persoonlijke ontwikkeling op zowel fysiek als technisch/tactisch vlak. Als TC zijn we erg content om de progressie te zien gedurende het lopende seizoen. Door in te zetten op ontwikkeling van deze jonge groep is de verwachting dat er mooie jaren in het verschiet liggen voor KCC/CK Kozijnen.

De Technische Commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties