Na goed overleg, zal KCC/CK Kozijnen na dit seizoen afscheid nemen van Niels Molendijk. Vier seizoenen lang, was hij werkzaam bij onze vereniging. In de afgelopen vier jaar heeft hij mooie resultaten neergezet, met als hoogtepunt het behalen van de kruisfinale met de A1. De afgelopen jaren hebben we Niels gezien als een trainer met veel ambitie en heeft hij zich vol ingezet om onze spelers beter te maken.

20210314   Niels MolendijkKCC/CK Kozijnen wilde graag door met Niels als trainer, echter heeft hij zelf aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Zodoende is er besloten om de samenwerking te beëindigen.

“Vier jaar geleden ben ik bij KCC/CK Kozijnen in een warm bad terecht gekomen, vanaf dag één heb ik me welkom gevoeld bij de club. We hebben in de afgelopen vier jaar wat moois kunnen opbouwen met de juniorenselectie, terug vanuit de overgangsklasse naar de bovenkant van de hoofdklasse. Ik wil de club graag bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en hoop ooit nog eens terug te keren, op wat voor manier dan ook.”

We willen Niels bedanken voor de fijne samenwerking en de afgelopen vier jaar dat hij bij KCC/CK Kozijnen trainen heeft gegeven.

We wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan als trainer/coach!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 7 oktober 2023 tegen Die Haghe 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties