Kom je op ons feestje? Op woensdag 7 oktober a.s. organiseert KCC Herfstkorfbal 2020. Alle kinderen van 6 /m 11 jaar, zowel leden als niet-leden, zijn van harte welkom om mee te doen.

20200918   Herfstkorfbal (Klein)

Programma
Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. We doen een gezamenlijke warming-up onder leiding van enthousiaste begeleiders. Daarna worden er wedstrijdjes 4x4 korfbal gespeeld. Er zijn veel spelleiders aanwezig om kinderen die nog niet bekend zijn met korfbal te begeleiden. Aan het eind hebben we voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Vrijwilligers gezocht
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden of een paar wedstrijdjes te fluiten. We hopen dat we ook dit keer op jullie kunnen rekenen. Heb jij tijd op woensdagmiddag? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., meld je via KCC Whatsapp 010 450 5727, of via Jopie Schippers tel. 06 2922 7590.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers van kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen hun kind individueel aanmelden voor het Herfstkorfbal via dit formulier. Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Flyer in je broekzak
De flyer van dit evenement met alle details over datum en inschrijven is digitaal beschikbaar en gemakkelijk verder te verspreiden via Whatsapp. Handig als je andere ouders op dit evenement wilt wijzen. Wil je hem ook ontvangen? Stuur dan een Whatsapp bericht naar KCC.

Details
Datum: woensdag 7 oktober
Tijd: 14:30 tot 16:30 uur
Plaats: KCC, Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d Ijssel
Leeftijd: 6 t/m 11 jaar

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties