Herfstkorfbal 7 oktober 2020

Kom je ook op ons feestje? Op woensdag 7 oktober 2020 organiseert KCC/CK Kozijnen Herfstkorfbal voor alle kinderen tussen 6 en 11 jaar. Deze activiteit vindt plaats op onze kunstgrasvelden op Sportpark Schenkel.

20200918   Herfstkorfbal (Klein)

Doel van deze gezellige middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Tijdens Herfstkorfbal doen we een gezamenlijke warming-up onder leiding van enthousiaste begeleiders. Daarna worden er wedstrijdjes 4x4 korfbal gespeeld. Er zijn veel spelleiders aanwezig om kinderen die nog niet bekend zijn met korfbal te begeleiden. Aan het eind hebben we voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Uiteraard bent ook u als ouder/verzorger van harte welkom. Wij vragen u wel om u te houden aan alle Corona-maatregelen en de aanwijzingen van de leiding op te volgen.

Uw kind (individueel) aanmelden voor het Herstkorfbal kan via onderstaand online formulier. Wilt u meerdere kidneren aanmelden, vul dan voor elk kind een formulier in. We plaatsen klasgenootjes en/of vriendjes zoveel mogelijk bij elkaar in een groepje. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij Jopie Schippers, tel. 06 2922 7590 of via het e-mailadres korfbalkids@kcconline.nl. Doe je ook mee op woensdag 7 oktober?

Datum: woensdag 7 oktober

Tijd: 14:30 tot 16:30 uur

Plaats: Korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen,
Sportpark Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Inschrijfformulier Herfstkorfbal 2020

Tijdens dit evenement wordt foto- en videomateriaal gemaakt, ter promotie van deze en toekomstige activiteiten van KCC via online en offline kanalen. U verklaart hierbij akkoord te gaan met het maken, gebruiken en publiceren van dit beeldmateriaal. Als u hiermee niet akkoord bent dan moet u dit duidelijk vooraf bij de organisatie aangeven. Wij houden hiermee rekening bij publicatie.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Social media

 

Follow KCCkorfbal on Twitter

 

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties