KCC/SO natural 2 rekende eerder op de ochtend knap af met koploper Fortuna/Delta Logistiek 2 (21-18). Door die overwinning staan er nu drie ploegen bovenaan, waaronder het tweede, dat het dus uitstekend doet in de reserve Ereklasse.

Later op de dag speelde KCC/SO natural op een regenachtig Sportpark Schenkel haar derde thuiswedstrijd in de Hoofdklasse tegen OVVO/De Kroon.

De ploeg van Erik Wolsink en Ed van der Steen knalde uit de startblokken. De zwart-witten maakten al na 18 seconden de 1-0 en dat was de voorbode van een geweldige eerste helft. Na een kwartier was het 8-6, maar zeven minuten en zeven KCC-goals later was het 15-6. De eerste helft eindigde uiteindelijk met een ruststand die ook de eindstand had kunnen zijn: 17-10.

Na de goede eerste helft maakte KCC/SO natural in de tweede helft nog wel de 18-11, maar daarna leek al het kruit verschoten en scoorde de ploeg een kwartier lang niet. OVVO scoorde wel en kwam terug tot 18-16. Gelukkig was daar Mark Behrens die KCC/SO natural met twee goals weer op het goede spoor zette: 20-16. De eindstand was uiteindelijk 25-17, een prima potje en de derde overwinning op rij.

Volgende week speelt KCC/SO natural weer thuis, om 15:30 uur tegen De Meeuwen. 

Doelpunten: Stefan Dekkers en Steven Verhoeff ieder 5x, Mark Behrens en Stephan Groeneweg ieder 4x, Demi van Oosten 3x, Tessa Noordzij 2x, Mandy Biesbroek en Adriënne van Ofwegen ieder 1x.

 

 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties