Het weekend is weer aangebroken, de derde speelronde komt dichtbij, dus is het tijd voor weer een voorbeschouwing!

Ben jij tussen de 4 tot 11 jaar? Kom dan morgen naar de Kangoeroe ochtend (4 tot 7 jaar) of Korfbalclinic (6 tot 11 jaar.) Tot morgen! 

De Grote Clubactie begint binnenkort weer. Doe mee en help KCC aan geld! Meer informatie hier! 

Mogelijkheden voor punten voor E- en F-teams 
De E- en F-teams hadden het in de eerste twee ronden vrij lastig tegen sterke teams. Alleen KCC/SO natural F1 wist een puntje te pakken tegen Nieuwrekerk F2. De overige wedstrijden gingen verloren. Deze zaterdag zijn er echter mogelijkheden voor de ploegen. KCC/SO natural F2 verloor tot nu toe tweemaal, en ontvangt morgen SDO/Blijkwerkt F1 uit Kamerik. Zij staan ook nog op de 'nul', dus er schuilen kansen voor beide ploegen. KCC/SO natural F1 speelt thuis tegen Korbis F2, dat momenteel bovenaan staat, maar net als KCC/SO natural gelijkspeelde tegen Nieuwerkerk F2. Ook voor de F1 kansen dus! KCC/SO natural E2, dat vanwege de afgelaste wedstrijd nog maar een keer in actie kwam, speelt tegren Vriendenschaar E2 en KCC/SO natural E1 speelt tegen het eveneens puntloze Sperwers E1. 

Duels om de eerste plek voor D1 en C3 
KCC/SO natural D2 
speelt net als de E2 tegen Sperwers. Tegen de D1 uit Rotterdam hoopt KCC/SO natural D2 de eerste twee punten binnen te halen. Voor KCC/SO natural D1 wacht een spannende wedstrijd als het op bezoek gaat bij Korbis D1. Beide ploegen zijn nog ongeslagen en strijden om de koppositie. KCC/SO natural C3 strijd ook om de koppositie en kan de eerste plek alleen opeisen als het morgen wint van buur Nieuwerkerk C2. KCC/SO natural C2 speelt tegen Weidevogels C1 uit Bleiswijk.       

KCC/SO natural C1 kent een uitstekende start in de C-Aspiranten Hoofdklasse met overwinningen op Maassluis C1 en HKV/Ons Eibernest C1. Vooral de overwinning tegen de Eibers kan als een verrassing gezien worden, omdat de ploeg uit Den Haag over veel kwaliteit beschikt. Door die overwinning staat de C1 nu wel gedeeld bovenaan met Fortuna/Delta Logistiek C1; beide ploegen zijn als enige nog ongeslagen. Morgen komt DVO/Accountor C1 uit Bennekom op bezoek. Zij boekten vorige week hun eerste overwinning (7-2 op Achilles C1) en willen de lijn zeker doorzetten. Mooi potje dus in Capelle aan den IJssel! 

KCC/SO natural A1 en PKC/SWKGroep A1 op jacht naar de punten
KCC/SO natural B1 
is op jacht naar herstel na de nederlaag tegen PKC/SWKGroep B1. De ploeg van Michiel Last en Steven Verhoeff hoopt Sporting Delta B1, dat gelijkspeelde tegen Oranje Wit en won van Fortis, haar eerste nederlaag toe te brengen. Gaat dat de B1 lukken? 

KCC/SO natural A5 is nog altijd ongeslagen en gaat morgen met ADO A2 strijden om de koppositie, terwijl KCC/SO natural A4 nog op zoek is naar de eerste punten van het seizoen. Dat kan morgen gebeuren als het tegen Korbis A2 speelt. Zij zijn ook nog op zoek naar de eerste overwinning. KCC/SO natural A3, dat tot nu toe twee keer won, moet van Valto A2 winnen om met Avanti aan kop te blijven. KCC/SO natural A2 speelt tegen Velocitas A1, dat tot nu toe nog puntloos is. 

KCC/SO natural A1 kende een valse start in Eindhoven (22-21 nederlaag) en vorige week werd de wedstrijd tegen Groen Geel A1 (4-5 tussenstand) gestaakt. De Capellenaren zijn dus nog op zoek naar de eerste punten, net als tegenstander PKC/SWKGroep A1. Zij verloren tot nu toe tweemaal, maar troffen in Groen Geel en Oranje Wit sterke tegenstanders. 

KCC/SO natural 1 op zoek naar eerherstel; 4e nog op zoek naar de eerste punten 
KCC/SO natural 10 moet het morgen koploper Dijkvogels 4 lastig zien te maken, terwijl KCC/SO natural 9 afreist naar Moordrecht voor een ontmoeting met IJsselvogels 5. KCC/SO natural 7 wil zich revancheren op de doordeweekse nederlaag tegen Oranje Wit 7 en moet dat zien te doen tegen VIOS 2, en KCC/SO natural 6 reist af naar Rotterdam voor een ontmoeting met Thor 2. KCC/SO natural 5 staat alleen aan kop en wil dat graag zo houden. Dan moet er wel gewonnen worden van KCR 4. KCC/SO natural 4 wacht nog altijd op de eerste punten en speelt morgen tegen HKV/Ons Eibernest 2, dat overigens in de voorbereiding nog tegen KCC/SO natural 2 speelde. Koploper KCC/SO natural 3 speelt tegen mede-koploper KVS/Maritiem 3, en uit eerdere resultaten bleek al dat KVS 3 een lastige ploeg is voor het derde. 

KCC/SO natural 2 kende vorige week een uitstekende start door met 20-23 te winnen van Fortuna/Delta Logistiek 2 en treft morgen Blauw-Wit 2 uit Amsterdam. Blauw-Wit was vorige week met 19-16 te sterk voor stadsgenoot AW.DTV en hoopt de zegereeks voort te zetten in Capelle aan den IJssel. 

KCC/SO natural 1 heeft morgen wat recht te zetten na de ontluisterende 25-11 nederlaag tegen Fortuna/Delta Logistiek. Het ontbrak vorige week vooral aan een scherp vizier en de foutjes die zich in de Capelse aanval opstapelden werden aan de andere kant keihard afgestraft. Morgen treft de ploeg van Richard van Vloten en Marc Verberk in Blauw-Wit wederom een sterke tegenstander. De ploeg van Barry Schep was vorige week met liefst 24-14 te sterk voor stadsgenoot AW.DTV. Of KCC/SO natural 1 morgen een kans maakt tegen de veldkampioen en zaalfinalist? Het wordt lastig, maar verrassingen bestaan. In ieder geval zal het vizier morgen op scherp moeten om serieuze tegenstand te kunnen bieden tegen Blauw-Wit.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties