Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe voorbeschouwing. De laatste alweer dit zaalseizoen en de veldcompetitie nadert langzamerhand weer. De meeste teams zijn al uitgespeeld, al ligt er voor een aantal teams nog wat op het spel. Twee teams maken nog kans op het kampioenschap.

Een van die teams is KCC/SO natural B3, dat morgen bij winst op Oranje Wit B3 in ieder geval al gedeeld kampioen kan zijn. De andere ploeg is KCC/SO natural C1. Daarover later meer. KCC/SO natural 5 kan geen kampioen meer worden, maar maakt nog wel kans op promotie naar de Reserve 2e klasse, mits het bij de beste nummers 2 uit alle Reserve 3e klassen hoort. Dan moet er morgen wel gewonnen worden van koploper Reeuwijk 2 en moet het hopen op fouten van andere teams. KCC/SO natural 6 kan juist weer promoveren naar de Reserve 3e klasse als het punten pakt tegen Nexus 2 (of in ieder geval niet met 14 doelpunten of meer verschil verliest). Morgen staan er ook nog twee ontmoetingen met Korbis op het programma. KCC/SO natural D3 sluit het zaalseizoen thuis af tegen Korbis D2, terwijl KCC/SO natural E2 op bezoek gaat bij Korbis E4. 

KCC/SO natural - Dalto/BNApp.nl - Sporthal Schenkel - 20:00 uur
Lees een uitgebreide vooruitblik hier. 
Bekijk de livestream via www.kcconline.nl/live 

Fortuna/Delta Logistiek A1 - KCC?SO natural A1 - 17:00 uur
Helaas kwam dat waar de A1 al voor vreesde uit: TOP/Quoratio A1 ging opeens winnen van de andere ploegen, waardoor KCC/SO natural A1 de ploeg uit Sassenheim niet meer in kon halen, en de A1 dus degradeerde naar de A-junioren Overgangsklasse. De wedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek A1 morgen gaat daarom nergens meer over, al wil de A1 absoluut met een goed gevoel de Hoofdklasse verlaten. Wellicht kan het nu wel stunten tegen de ploeg uit Delft, want in Capelle aan den IJssel was KCC erg dicht bij twee punten. 

ONDO C1 - KCC/SO natural C1 - 16:30 uur
Na een aantal weken welverdiende rust kan de ploeg van Wilco Knops en Yvar van Hijum zich gaan voorbereiden op het Nederlands Kampioenschap C-Aspiranten op 18 maart in Roden. Wel moet het nog een competitiewedstrijd spelen tegen ONDO C1. Er staat zeker nog wat op het spel, want de C1 kan bij winst op ONDO C1 het kampioenschap binnenhalen, wat als gevolg weer effect heeft op de pouleindeling op het NK. Winnen zal lastig worden, want het team uit 's-Gravenzande is aan een opmars bezig en versloeg al eerder De Meervogels C1. Echter weten we dat de C1 ook in staat is om van lastige tegenstanders te winnen, 

Gaat de C1 morgen het kampioenschap definitief binnenhalen en gaat het met een goed gevoel naar het Nederlands Kampioenschap? We gaan het zien! 

TOP/Quoratio D1 - KCC/SO natural D1 - 13:30 uur
Voor de D1 staat niets meer op het spel na de 16-21 nederlaag tegen TOP/Quoratio D1 afgelopen woensdag. Morgen reist de ploeg van Steven Verhoeff en Ilona de Lange wederom af naar Sassenheim, waar het wederom speelt tegen TOP D1. Kan KCC/SO natural D1 het seizoen met een goed gevoel afsluiten en winnen van TOP/Quoratio D1? 

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties