Het bestuur en TC zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de huidige trainers van de selectie van KCC/SO natural ook volgend seizoen verbonden zijn aan KCC/SO natural. De resultaten en feedback vanuit de spelersgroep geven wederzijds vertrouwen in een succesvol vervolg van de samenwerking.

20170222   Coaches Van Vloten en VerberkRichard van Vloten en assistent Marc Verberk zullen verantwoordelijk blijven voor het vlaggenschip van de vereniging. De staf van het tweede wordt uitgebreid met een tweede trainer/coach. Wilrik Wassink zal naast Robin Diepenhorst komen te staan om deze groep van nieuwe impulsen te voorzien.

Hoofdtrainer Richard van Vloten over de contractverlenging: "Marc en ik hebben het goed naar ons zin binnen deze vereniging en zien dat er nog rek zit in de positieve ontwikkeling van de spelersgroep". Wilrik Wassink, aanvoerder van het eerste tijdens de eerste kruisfinales voor KCC en vorig seizoen nog trainer/coach van de A1, over deze stap: "Ik kijk er erg naar uit om in samenwerking met Robin aan de slag te gaan met het tweede. Als duo hopen we nog meer invulling te kunnen geven aan de wens van de vereniging om spelers op individueel niveau verder te verbeteren".

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties