Al eerder is er een bericht geplaatst en herplaatst over een tekort aan juryleden.

Zoals aangegeven zijn we bij KCC/SO natural dringend op zoek naar aanvulling/uitbreiding van de jury voor de wedstrijden van de B1, A1, S2 en S1 .

Het is voor nieuwe juryvoorzitters verplicht de opleiding te volgen en voor al gecertificeerde juryvoorzitters verplicht om de opleiding als bijscholing te volgen. Daarnaast kunnen nieuwe juryleden voor de schotklok en tijdwaarneming de opleiding vrijblijvend volgen. Wat wij als KCC/SO natural zeer aanbevelen.

De data voor de opleiding zijn bekend. Zwolle en Erp op 10 oktober lijkt ons wat te ver dus we hadden bedacht Papendrecht of Den Haag. In Papendrecht (PKC) of Den Haag (Achilles) zijn de opleidingsdata allebei op

WOENSDAG 12 OKTOBER 2016, 
start om 19.30 uur verwachte einde 21.30 uur.

Als we topkorfbal willen blijven spelen en willen kunnen blijven kijken in Capelle dan is het hebben van voldoende juryleden een bittere noodzaak.

Een aantal personen heeft al aangeven interesse te hebben om de opleiding te willen volgen voor de functie van tijdwaarnemer. Voor het volgen van deze avond moeten wij jullie aanmelden als KNKV lid (voor zover jullie dat nog niet zijn) en uiteraard voor de avond zelf. Nu de datum van de opleidingsavond bekend is ontvangen wij graag van jullie definitief bericht dat jullie aan deze avond en aan de jurytafel willen gaan deelnemen

Er is voordat de zaalcompetitie begint nog gelegenheid om te oefenen bij de diverse oefenwedstrijden.

Benodigde gegevens: KNKV relatiecode (bijv. NFK10P6), volledige naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, emailadres. Indien je nog geen KNKV lid bent dit graag aangeven zodat we je kunnen aanmelden. Kosten voor deze opleiding worden door KCC/SO natural betaald.

Meld je aub aan zodat we tijdig kunnen opgeven en regelen. Wil je meer informatie, laat het ons weten via de TC, Sander Souren of ondergetekende.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Scheidsrechterscoördinator KCC/SO natural
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 41 386 387

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties