Het seizoen 2015-2016 werd geopend tegen AW.DTV. De ploeg uit Amsterdam was eerder tegenstander in de kruisfinales en weerhield KCC toen van promotie. KCC had dus nog een appeltje te schillen met deze ploeg. AW.DTV trad aan zonder vaste waarden Steffen Pang, Ilona van de Berg, Leanne Schimmel en Stijn Hoekstra. Tegen AW.DTW moest het gaan gebeuren.

20150905   KCC 1   AWDTV 1Op het veld is het de verwachting dat beide ploegen zullen moeten vechten om in de Ereklasse te blijven. Het weer was wisselvallig; het ene moment scheen de zon en enkele minuten later plensde het. Ook het korfbal was wisselvallig; soms werd er makkelijk gescoord en op andere momenten duurde het minutenlang voordat de korf gevonden werd. De wedstrijd gaat gelijk op. KCC komt telkens op voorsprong, maar AW.DTV sluit iedere keer weer aan. Na de 6-6 is het AW.DTV dat iedere keer voor komt en moet KCC de aansluiting zoeken. Dat aansluiten lukt tot aan de rust (8-9). In de tweede helft loopt AW.DTV uit en wint met 12-16. Een slechte start van de Capellenaren dus.

Volgende week treft de selectie in het hoge noorden LDODK/AH Gorredijk. Het wordt dan een lange dag, aangezien de wedstrijden om 17:30 en 19:00 uur gespeeld worden. In de voorbereiding wist het 1e al te winnen van deze ploeg. Volgt komende zaterdag de 2e overwinning?

Doelpunten: Nik van der Steen 4x, Rosanne Visscher, Mariska Brands en Milou Wierenga ieder 2x, Steven Verhoeff en Jack Potter ieder 1x.

Klik op de foto of hier voor nog meer foto's van deze wedstrijd.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties