Na de verwachte nederlaag tegen PKC vorige week, kwam zaterdag KVS/Marititem op bezoek op Sportpark Schenkel. KVS had vorige week ruim verloren van TOP en de ploeg van jan Bongers en Arthur Carolus was ervan overtuigd dat er vandaag kansen lagen om punten te pakken.

altEn dat bleek ook in de wedstrijd, na een 5-3 voorsprong werd het 5-7 in de rust, maar in de tweede helft was het KCC/Delta Logistiek dat de wedstrijd overnam. Met vijf goals op rij was het 10-7 maar na de 11-11 scoorden beide ploegen om en om. Met nog drie minuten te spelen was het 14-13 voor de zwart-witten en spannend. Doordat de scheidsrechter in plaats van een aanvallende overtreding een in de ogen van het zwart-witte publiek een onterechte strafworp aan KVS gaf, was het weer 14-14. Enkele seconden voor tijd was het invaller Jimin de Vries die de 14-15 binnenschoot en was het KVS dat de punten mee naar huis nam. Een zure nederlaag aangezien KCC/Delta Logistiek over de hele wedstrijd gezien de betere ploeg was.

Doelpunten:   Steven Verhoeff 5x, Milou Wierenga 4x, Sven Wierenga 3x, Nik van der Steen en Adriënne van Ofwegen ieder 1x.

Meer foto's van deze wedstrijd gemaakt door Peter van Dieren vind je hier.
Hij was ook aanwezig bij de wedstrijd KCC/Delta Logistiek 2 tegen KVS/Maritiem 2. Foto's daarvan vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties