KCC/Delta Logistiek heeft er weer gediplomeerde trainers bij! De afgelopen maanden hebben in totaal 8 jonge trainers de cursus KT2 gevolgd. Van deze 8 hebben inmiddels 5 trainers de cursus met succes afgerond. Afgelopen vrijdag werden de eerste certificaten daartoe uitgereikt aan Stephan, Julian, Femke en Wilco. Vandaag kreeg ook Timo te horen dat hij geslaagd is. Nienke en Aron zullen ook ongetwijfeld binnenkort volgen.
Trainers, gefeliciteerd!!  Alle reden om jullie in de bloemetjes te zetten !
 
Een grote rol bij het behalen van het diploma speelden ook de persoonlijke begeleiders die de trainers hebben ondersteund om tot het diploma te komen. Ruth, Steven, Wouter, Martin en Rob, fantastisch dat jullie dit wilden doen. Ook deze persoonlijke begeleiders werden afgelopen vrijdag bedankt voor hun bijdrage en ontvingen namens de Jeugd TC een kleine attentie.
 
Uiteraard gaat onze dank ook uit naar Jacqueline Dubbeldam, de docent, die met verve de cursus heeft gegeven. Jacqueline, bedankt.
 
Door het delen van ervaring binnen KCC/Delta Logistiek maar ook de scholing vanuit het KNKV hopen we te kunnen borgen dat de jeugdopleiding van KCC/Delta Logistiek stappen blijft maken.
 
Jeugd TC KCC/Delta Logistiek
 
Klik op bovenstaande foto of hier voor nog enkele fotomomenten van deze avond.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties