De geweldige afloop van de play-offs in de Hoofdklasse zaal vorig seizoen zal bij iedereen nog vers in het geheugen liggen. We spelen dit seizoen Korfbal League, dat wordt een bijzonder mooi avontuur. We starten op zaterdag 11 november met een thuiswedstrijd tegen mede-promovendus Avanti. De inschatting is dat we qua bezoekersaantallen ergens zullen uitkomen tussen een normale competitiewedstrijd en een play-off wedstrijd in. Over de verkoop van kaartjes voor onze Korfbal League wedstrijden volgt in de komende weken informatie op de site.

Achter de schermen is de organisatie al hard bezig met de voorbereidingen en daarbij hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig (zo'n 50 per thuiswedstrijd schatten we in). Op veel plekken hebben we al mensen, maar op sommige plekken zijn we nog op zoek ook zoeken we mensen die als reserve willen fungeren voor als iemand een keer afwezig is. Soms is het maar 5 minuten werk per thuiswedstrijd, dus dat is voor iedereen te doen. Wil jij iets betekenen tijdens één of meer van de negen thuiswedstrijden dit seizoen? Meld je dan nu aan! 

Taken waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

 • (Reserve) cameramensen. Voor de ondersteuning van het livestream team.
 • Een (reserve) statisticus. Dat is nu van belang omdat zij ook de scores voor de livestream verzorgen. Het lijkt misschien lastig maar is goed te doen. Er is een vaste statisticus, maar als hij een keer ziek is, dan is vervanging noodzakelijk. Het is hierbij wel van belang dat je de spelers van ons eerste kent ;-)
 • Kassamedewerkers aan de deur of controleurs die kort voor de wedstrijd kaarten controleren op de tribune (dat laatste is maar 5 minuten werk). 
 • Stewards. Vóór en tijdens de wedstrijd. Hoe meer mensen we hebben hoe minder wedstrijden je aan de beurt bent.
 • Een DJ/geluidsman/vrouw. Voor de muziek vóór de wedstrijd, in de rust en/of de jingles tijdens de wedstrijd.
 • Een (reserve) volgspot bediener. Waar mogelijk inclusief opstellen en opruimen hiervan (ook dat is maar 5 minuten werk).
 • BHV-ers/EHBO-ers. Je bent dan aanwezig tijdens de wedstrijd en oproepbaar als dat nodig is.
 • Opbouwers voor de wedstrijd en afbouwers na de wedstrijd.
 • Opruimers die willen vegen voor het geval er tijdens de wedstrijd shooters afgeschoten worden.
 • Runners. Mensen die bijv. drankjes willen verzorgen voor de vrijwilligers/jurytafel in de rust, of andere zaken die snel geregeld moeten worden.
 • Enz. enz.

Lijkt het jou leuk om dit seizoen een bijdrage te leveren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De mensen die tijdens de play-offs vorige seizoenen een bijdrage hebben geleverd zullen waar mogelijk benaderd worden, word je per ongeluk toch vergeten, mail dan zelf even.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties