Na de gewonnen wedstrijd tegen mede koploper DSC stond zaterdag al weer de tweede topper op het programma. De ploeg van Jan Bongers en Arthur Carolus speelde tegen achtervolger DeetosSnel in Dordrecht. DeetosSnel stond slechts één punt achter dus konden de zwart-witten bij winst goede zaken doen.

altDe wedstrijd werd al na tien minuten ontsierd door een ernstige blessure van Ingeborg Hofland (sterkte Ingeborg!). In een redelijk rommelige wedstrijd - de scheidsrechter floot werkelijk alles af, hetgeen resulteerde in 11 vrije ballen (2 goals) en 13 strafworpen (allemaal raak) - was het KCC/Delta Logistiek dat 7 minuten voor tijd een 11-15 voorsprong nam. Dat bleek uiteindelijk genoeg voor de 13-15 winst, waarbij A-junior Tessa Noordsij goed inviel en net na rust de 8-8 scoorde.

Volgende week wordt er i.v.m. Koningsdag niet gespeeld. De volgende wedstrijd is op zaterdag 3 mei om 15:30 uur uit tegen Avanti (P) 1 in Pijnacker

Doelpunten:  Wilrik Wassink 6x, Steven Verhoeff 4x, Nik van der Steen 2x, Adrienne van Ofwegen, Milou Wierenga en Tessa Noordsij ieder 1x.

Meer foto's gemaakt door Peter van Dieren vind je hier.
Ook Peter Dorsman was met camera aanwezig. Zijn foto's vind je hier.