Afgelopen zaterdag reisden wij (KCC/Delta Logistiek 4) af naar Zoetermeer waar Phoenix 4 op de late zaterdagavond onze tegenstander was. Wij hebben elke punt nodig voor lijfsbehoud, dus in de kleedkamer  stonden de gezichten gespannen. We moesten deze keer maar eens snel op voorsprong komen en deze voorsprong vast zien te houden.

Deze wens ging wel in vervulling. Al heel snel stonden wij 2 punten voor en tot aan de rust ging het verder gelijk op. Bij een magere 6-7 voorsprong konden wij de kleedkamer weer opzoeken.

Na rust bouwden we de voorsprong uit naar 7-10 en eindelijk zou het nu moeten gaan gebeuren om die fel begeerde 2 punten mee naar huis te nemen. Maar zoals de laatste tijd veel gebeurt, 10 minuten voor het einde gebeurt er iets waardoor de tegenstander ineens heel zuiver wordt en met nog 10 minuten te spelen weet de tegenstander de stand om te draaien en laat ons weer met lege handen naar huis gaan. Dit keer werd het 15-13 en voelt het heel zuur aan. Te meer ook omdat onze concurrent wel gewonnen heeft en is degradatie bij deze een feit. Wij moeten nog tegen de concurrent Excelsior 3 over 2 weken, maar dat heeft geen invloed meer op de eindstand in de poule. Misschien kunnen we het nog positief afsluiten voordat we het veld weer op gaan.

Ik wil nog even onze trouwe supporter in thuis en uitwedstrijden Andy Oenema  bedanken voor zijn support en natuurlijk de reserves: Janet de Gelder, Simone Kouwenberg, Nick Fase en Job Plomp.

Statistiek: Willem en Marcel 3x, Michelle 2x, Liese, Nienke, Wouter, Nouchka en Nick allen 1x.