Zaterdag was het zover. KCC/Delta Logistiek F1 mocht thuis spelen tegen Maassluis F1, de koploper. De uitwedstrijd hadden we verloren met 4-2, nadat we met 0-2 voorstonden.
Helaas waren we met z'n vieren, want Stijn was ziek. Zij hadden 4 jongens en maar 1 meisje en wij hadden 2 jongens en 2 meisjes: Isa, Isa, Rick en Koen. Bij de opstelling moest ik tegen Niels, omdat ik die het beste kon verdedigen. Maar Niels wou niet tegen mij, hij wou tegen Rick, dus het duurde even voordat we waren opgesteld.

Toen kon de wedstrijd eindelijk beginnen. We kwamen met 1-0 voor, maar daarna kwam Maassluis terug en stonden zij steeds 1 doelpunt voor tot 2-3. Toen wij 3-3 en zelfs 4-3 maakten, werd Maassluis erg zenuwachtig. Een jongen van Maassluis kon er niet goed tegen en verliet het veld en een andere jongen kwam er in. Daarna konden wij makkelijker spelen en maakten we nog 3 doelpunten en werd het 7-3!

Ik vond dat we heel goed samenspeelden en dat we de hele wedstrijd goed bleven opletten. Isa en Rick hebben mooie doelpunten gemaakt, andere Isa en ik hebben ze aangegeven. Toen de wedstrijd was afgelopen, zijn we met Rob en Femke hand in hand naar het publiek toe gerend en kregen we groot applaus. Het was fijn dat alle papa's en mama's en veel opa's en oma's er waren om de wedstrijd te zien.

Nu staan we gelijk met Maasluis en als we de laatste drie wedstrijden winnen, tegen de vierde (Nieuwerkerk) en de vijfde (DeetosSnel) worden we kampioen. Dat zou erg leuk zijn.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen