Het is alsof er een thuisspook rondwaart in de wedstrijdhal als de A1 speelt. Het is ons namelijk tot nu toe niet gelukt om het aanwezige publiek te laten zien dat we twee keer een helft optimaal kunnen presteren. Da's vreemd, hoor! Het zal toch een kwestie van motivatie zijn.

Omdat het geen nieuws is of apart fenomeen, kan ik dus kort zijn over de wedstrijd van vorige week tegen Korbis A1. Eerste helft (nog net)3 - 4, tweede helft 13-4 met invallers. Tegenstander constant, wij ook, in die zin dat we een trend laten zien, dat we er één helft kunnen zijn. Tot nu toe blijkt dat de tweede helft, "maar 3-4 in de rust, spelers..........!"  Het is dat we vlak voor rust nog de derde maakten, anders hadden we een gemiddelde van 1 per 15 minuten; 1 op 10min. klinkt iets minder genant, wat ik in de kleedkamer dan ook voor de vorm de spelers voorrekende.
Desondanks een duidelijke eindstand van 16-8. Dat blijft OK.

Hopelijk gaat het aanstaande zaterdag tijdens onze KAMPIOENSWEDSTRIJD tegen Swift A1 een stuk beter!
Om 15.20 uur start de wedstrijd en ik hoop er elke minuut van te mogen genieten.

Dank Wigle, dank alle reserves Simone, Bianca, Wouter K en Chris!
Statistiek: Wouter S(5) Christian(3) Sven,Mark(2), Milou,Evelien,Bianca,Wouter K(1)