Het zaalseizoen zit er alweer bijna op, nog 2 wedstrijden tegen ONDO en nog eentje tegen Maassluis en nog misschien een wedstrijd tegen Die Haghe uit ( was iets mis gegaan met de zaalverhuur). Over het algemeen kunnen we terugkijken op een wisselend zaalseizoen. Qua uitslagen zijn we toch beter op onze vertrouwde sporthal. Bij uitwedstrijden hebben we nog maar 2 punten mee kunnen nemen tegen Avanti. Bij uitwedstrijden hebben we op dit moment  nog maar 3 punten verloren ( een tegen kampioenskandidaat Die Haghe deze zaterdag en twee punten tegen koploper ODO.

Twee weken terug zagen we in Den Haag al een beetje welke ploeg we tegen kregen. Een aardig lange ploeg. Alleen ging de wedstrijd niet door.

Vorige week speelden we teleurstellend tegen hekkensluiter DES. 11-6 nederlaag. We hadden dus wat recht te zetten tegen Die Haghe.

We lieten aan het begin van de wedstrijd al gelijk zien dat we een goede C2 waren. Een van onze eerste aanvallen leidde al meteen tot een doelpunt. Die Haghe scoorde in de 1e helft maar 2 keer, maar wij wisten uit 4 strafschoppen doelpunten te halen ( 3x Richelle, 1x Lise) en dus een gewoon doelpunt. We stonden aan het eind van de eerste helft al met 5-2 voor.

De tweede helft aan het begin een beetje raar: De verdediging van KCC/Hijbeko was opeens aan het aanvallen. Gelukkig viel er geen doelpunt en na wat schreeuwen van het échte aanvalsvak kwam de bal weer in de echte aanval.

Richelle ging er tijdens de rust uit voor Nadine, die in de 2e helft ongelukkig ten val kwam en niet meer verder kon. Richelle moest er dus weer in.

Onze doelpuntenstorm was even gaan liggen waardoor die Haghe iedere keer op gelijke hoogte kon komen. Met nog maar een paar minuten te gaan , stond het 8-8. Iedere keer scoorden wij, daarna gaf Die Haghe een antwoord. Die Haghe kreeg in de slotseconden zelfs nog een vrije bal, maar die wisten ze niet te benutten.

KCC/Hijbeko was tevreden met een punt en Die Haghe baalde als een stekker. Hun kampioenskansen beginnen een beetje te krimpen.