Mark van der Waaij, zijdelings en uiterst positief zeer betrokken bij de A1, schreef het al in het korfbalnieuwsgedeelte van de site: de A1 gepromoveerd.

Natuurlijk zou ik en menigeen met mij hetzelfde communiceren. Want Korbis A1 (Swift A1 is nu echt uitgeschakeld door onze winstpartij) zou alles moeten winnen vanaf nu, wij alles met één doelpunt verschil moeten verliezen en Korbis dan nog 74 EXTRA doelpunten maken om gelijk te komen met ons. Dus theoretisch is alles nog mogelijk, echter, ik geloof niet dat deze A1 zich de kaas van het brood laat eten door niet minimaal 1 punt te pakken uit 4 wedstrijden.......integendeel!

Mark heeft ons met zijn "magische 300-grens" full getriggerd. Dus we nemen graag de uitdaging aan. Kost je een rondje Mark en anders één van ons aan jou! Bovendien is er ook nog een kampioenschap te behalen, dat bij aanvang van het seizoen eigenlijk als hoofddoel is vastgesteld door de groep zelf . Daarna volgt de ultieme uitdaging: de nieuwe KCC Supercup. Als ook S2 kampioen wordt dan komt er een "Supercup". S2 en A1 starten een traditie door elkaar in een officiële zaalwedstrijd "De-Beste-Van-De-Club" te noemen. Aardigheidje en geintje natuurlijk die titel, maar wel één die wij serieus nemen. Voordat het zo ver is, moeten een aantal onzekere factoren (voorwaarden) zijn opgeheven. "U hoort nog van ons".

De wedstrijd in het verre Zeeland waar Swift ons wachtte was de eerste uit de serie. De thuiswedstrijd werd door de gladheid uitgesteld. Eerder hebben Wigle en ik ze gezien en opgenomen bij PKC A2, dus bij mij was er wat info. Gedegen ploeg met slimme spelers, die veel op "balbezit" spelen. dan weet je als tegenstander van zo'n ploeg, dat je weinig gaat scoren. Zeker als je ook nog te horen krijgt dat één van de dagthema's het voorkomen was van verdedigende fouten....

Het bleek de dag van de dames. Ik zou bijna zeggen "eindelijk". Eén vak liep niet en leed daardoor veel balverlies, het andere vak gelukkig wel. Ik wil alleen nog maar kwijt, dat als we met een schotklok speelden, Swift tig-maal zou zijn gepiept. De dames stonden en scoorden uiteindelijk soepeltjes.

Zaterdag de wedstrijd tegen Korbis A1 om 17.10 uur, waarbij we bij één punt echt feest kunnen vieren voor de definitieve promotie. En halen we tegen deze goede ploeg de 20.......?

Dank aan Wigle, de rij-ouders, de meegereisde supporters, Chantal, Stefan G en Stefan V voor reserve+invallen!

Statistiek: Milou(4) Jet,Nicole,Christian,Mark(2) Evelien,Sven, Stefan V(1)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen