Zaterdag 18 november spelen KCC/CK Kozijnen 2 (17:45 uur) en 1 (19:30 uur) de uitwedstrijd in Bennekom tegen DVO/Transus. Hieronder lees je alle info (o.a. over het kopen van kaarten) en de regels die we van DVO ontvingen.

Als je de wedstijd wil bezoeken heb je alleen toegang met een E-ticket die je hier in de ticketshop kunt kopen.  

Kan je niet naar Bennekom, dan kan je de livestream uiteraard bekijken op Eyecons.

DVO heeft dit seizoen enkele zitplaatsen beneden in de Hal gereserveerd voor KCC supporters (die op leeftijd, of slecht ter been zijn). Deze plekken houden zij vrij tot 19.15 uur, daarna worden ze ter beschikking gesteld voor het DVO publiek. De rest van de KCC supporters moet boven op de tribune plaats nemen.

Er gelden binnen de DVO Hal een aantal regels:

  • zelf meegenomen drank en bier is NIET toegestaan
  • glaswerk is NIET toegestaan
  • tassen groter dan een handtas zijn niet toegestaan (m.u.v. de selecties)

KCC-supporters

  • Confettishooters/streamers zijn niet toegestaan, omdat de inhoud in de meeste gevallen ‘kan afgeven’. Doen jullie dit toch en komen er vlekken op de vloer, dan wordt KCC hiervoor aansprakelijk gesteld. Alleen confettishooters/streamers ‘die niet afgeven’ zijn toegestaan en dan alleen na toestemming van de Korfbal Leaguemanager van DVO.
  • Ophangen van KCC-vlaggen mag alleen als het spandoek geïmpregneerd is. En dan moet er ook nog een bewijs van impregneren aan DVO overhandigd kunnen worden (dit zijn brandweervoorschriften). In de DVO-Hal is een beperkte mogelijkheid voor het ophangen van vlaggen en doeken. Deze mogen niet over onze sponsorborden gehangen worden. Op de boventribune boven het uitvak hangt over de volledige lengte van de tribune een lijn waar je een of meerdere doek(en) van maximaal 5 meter kunt ophangen. Neem zelf wel even wat klemmen mee voor het ophangen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen