Zoals jullie eerder op de site hebben kunnen lezen, zijn er vier nieuwe bestuursleden gestart binnen het bestuur van KCC/CK Kozijnen: Els den Hollander, Demi van Oosten, Anton van der Heiden en Ruth Sprey.  De komende dagen zullen zij zich aan jullie voorstellen.

Deze keer de beurt aan Ruth Sprey.

Foto RuthIk ben Ruth Sprey, 31 jaar en woon samen met Robin in Rotterdam. Geboren en getogen in Friesland, in 2009 voor mijn studie naar Rotterdam verhuisd en toen ook lid geworden van de korfbalfamilie van KCC. Na 1 jaar in de A1 speel ik nu al aardig wat jaren in de senioren. Op dit moment speel ik in de selectie van KCC, waar ik inmiddels de oma van de groep ben 😉. Nog steeds heb ik veel plezier in het spelletje en de uitdaging op het hoogste niveau is erg gaaf!

Na mijn studie Beleid & Management Gezondheidszorg heb ik 6 jaar als business controller in de gehandicaptenzorg gewerkt, bij Humanitas DMH. Inmiddels werk ik nu 1,5 jaar als project consultant bij Public Search, die mij detacheren op steeds wisselende opdrachten binnen de publieke sector. Mijn kennisgebied is voornamelijk de gezondheidszorg en ik vind het leuk om de afwisseling te hebben van nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. In korte tijd leer ik veel en komen er steeds nieuwe uitdagingen op mijn pad.

In de 12,5 jaar dat ik lid ben van KCC heb ik als vrijwilliger in verschillende rollen mijn steentje bijgedragen en dat hoop ik nu ook als bestuurslid te doen. Ik ga me voornamelijk bezig houden met communicatie, bar en activiteiten. Gelukkig zijn er binnen de vereniging veel goede ideeën, ik heb zin om die met elkaar uit te gaan voeren! Hopelijk tot snel langs het korfbalveld.

Het bestuur van KCC/CK Kozijnen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen