Zoals jullie allemaal kunnen zien krijgt ons nieuwe clubhuis langzaam maar zeker steeds meer vorm. Om een bijdrage te leveren aan de inrichting hiervan, wordt er de komende maanden een grote KCC/Hijbeko loterij georganiseerd, waarvan de trekking plaatsvindt eind juni tijdens het slotfeest. De loten kosten 5 Euro per stuk. Dat is best een aardig bedrag, maar de prijzen zijn dan ook groot. Zo zijn de hoofdprijzen een spiksplinternieuwe iPad, een digitale camera en een Home Cinema Set. Daarnaast zijn er nog heel veel andere mooie prijzen te winnen. Binnenkort verschijnt op de website de lijst met prijzen die steeds verder wordt aangevuld.

Naast het geld dat het onze club oplevert, is een leuk voordeel natuurlijk dat de prijzen allemaal gewonnen zullen worden door onze eigen leden (of mensen aan wie zij de loten hebben verkocht). Aangezien ik overigens van diverse kanten gehoord heb dat leden per gezin vaak te veel loten moeten verkopen, hebben we besloten alle leden te vragen om per adres vier loten te verkopen. Op die manier worden gezinnen met meer mensen op KCC/Hijbeko niet te zwaar belast. Uiteraard krijgen ook de leden die de meeste loten verkopen een mooie prijs. Binnenkort verschijnt alle informatie over de loterij (en alle prijzen) op de website, maar er is nu al een aantal zaken waar jullie je steentje aan zouden kunnen bijdragen.

  1. Wie wil/kan er helpen met de organisatie van de loterij gedurende de periode maart tot juni?
    Er zijn allerlei zaken te doen en hoe meer mensen hoe minder taken. Je kunt dan denken aan prijzen bemachtigen, loten uitgeven, geld innen, loten verkopen op zaterdag etc.
  2. Wie heeft er nog leuke prijzen beschikbaar voor de loterij?
    Er staat misschien nog wel een mooie (nieuwe) prijs bij je thuis of misschien wil je zelf één van de prijzen sponsoren (wat natuurlijk op de website vermeld wordt).
    Als je één van de hoofdprijzen sponsort, wordt je naam ook nog eens op de loten vermeld!

Ik ben er van overtuigd dat er mensen zijn die hier samen met mij een succes van willen maken.
Mail me met al je opmerkingen en natuurlijk als je op wat voor manier dan ook een bijdrage wilt leveren!

Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen